franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Šport Novo mesto

Krkaši preko Dobove v osmino finala

Piše: Radio Krka

Čas objave:
27.10.2016 05:14

Rokometaši Moškega rokometnega kluba Krka so se v šestnajstini pokala Slovenije drevi pomerili z ekipo MRD Dobova in se z rezultatom 28:30 zasluženo veselili napredovanja v osmino finala pokala.

Novomeščani so se s tekmecem udarili že drugič v tej jeseni in uspeli premagati Dobovčane, ki so jim v drugem krogu ligaškega tekmovanja zadali poraz, tokrat pa je bilo za krkaše maščevanje še posebej sladko.

Krkaši so se na nocojšnjo tekmo dobro pripravili, saj jim je ekipa Dobove povzročala nemalo preglavic že v lanski sezoni, namera o maščevanju pa je farmacevtom več kot uspela.
Varovanci trenerja Mirka Skoka so z odliko odigrali prvi polčas in na velik odmor odšli z dvema goloma prednosti. V nadaljevanju jih je krasila odlična igra v obrambi, v napadu pa so z domiselnimi akcijami zlahka prihajali do strelov in si do 54. minute že priigrali sedem golov prednosti, rezultat je tarat kazal 21:28. Dobovčani, misleč, da so tekmo že izgubili, so se po nekoliko črnih minutah Krke zbrali in se Novomeščanom ob samem izteku tekme približali na vsega gol zaostanka, a so krkaši preudarno in zbrano odigrali v končnici in zasluženo slavili z dvema goloma prednosti.