bula Svet24.si

Mucek rabi novo utico, še raje pa svojo družino

astro Svet24.si

Horoskop za soboto, 28. januarja

2023-01-27 13.43.36 Necenzurirano

V posmeh državi: Snežičevi plakati pred vrati ...

borut pahor pisarna pl Reporter.si

Poglejte, koliko nadomestila bo prejemal Borut ...

doncic Ekipa24.si

Trener Dallasa je razkril, kakšno je Dončićevo ...

Wednesday je med najbolj priljubljenimi serijami Odkrito.si

Netflix: »Zato ukinjamo serije, prihodnost je ...

doncic poskodba Ekipa24.si

Največji šok! Luka Dončić s hudo poškodbo, ...

Šport

Novomeščani v izvrstni formi

Piše: R.K.

Čas objave:
20.11.2022 19:01

V najkakovostnejši slovenski namiznoteniški ligi je včeraj potekalo 6. kolo, v katerem so se člani NTK Krka Novo mesto pomerili z ljubljanskim Kajuh Slovanom.

Novomeška trojica Šmaljcelj, Karković in Pintar je goste odpravila po zanimivih bojih, v katerih je tokrat izvrstno formo potrdil Aljaž Šmaljcelj, ki je prvič v karieri dosegel tri zmage, in sicer dve posamični in v dvojicah z Nevenom Karkovićem. Tik pred zmago je bil tudi Denis Pintar, ki je na koncu moral priznati tesno zmago gostu.

Včerajšnja zmaga je zelo pomembna za obstoj v ligi. V klubu pa poudarjajo, da nekatere dvoboje Krkaši načrtno igrajo z mlajšimi igralci, saj jih tako pripravljajo na nastope v 1. SNTL. Skrbi za podmladek v klubu namreč posvečajo veliko pozornost. Po šestem kolu so Novomeščani na 7. mestu, v soboto pa igrajo v gosteh proti NTS Mengešu.

Jernej Jedlovčnik, predsednik kluba: »V soboto smo računali na zmago, a vendarle ne tako prepričljivo. Vsi trije fantje so izvrstno odigrali, vsekakor pa si za prvi 'trojček' v karieri pohvalo zasluži Aljaž Šmaljcelj.«

Rezultati: Šmaljcelj – Palchikovskiy 3:1, Pintar – Novak 2:3, Karkovič – Brodnjak 3:0, Šmaljcelj, Karković – Novak, Brdnjak 3:0 in Šmaljcelj – Novak 3:1.