stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Šport Novo mesto

Krkašice odigrale pet srečanj

Piše: Radio Krka

Čas objave:
28.01.2013 11:33

Različne selekcije ženskega košarkarskega kluba Krka so ta konec tedna odigrale kar pet srečanj. Najbolj prepričljive so bile mladinke.

Starejše deklice v kategoriji U-14 so končale tekmovanje v mednarodni super ligi BCAA, ki združuje klube iz Hrvaške, Madžarske, Bosne in Hercegovine in Slovenije. Na četrtfinalnem turnirju v Zagrebu so izgubile proti zagrebški Croatii, nato pa premagale Grosuplje. Varovanke trenerja Anžeta Strmeca so tako končale nastope v ligi BCAA v četrtfinalu, kar je za ekipo, ki prvič nastopa v mednarodni konkurenci spodbuden rezultat.

Najmlajše deklice v kategoriji U-10, pod vodstvom trenerja Matjaža Cerkovnika, so na turnirju v Celju dvakrat zmagale. V dramatični tekmi so premagale Athlet Celje 23:22 in bolj prepričljivo Maribor 39:21 ter tako zaključile sezono na drugem mestu v vzhodni skupini A-2 državnega prvenstva.

Še najbolj prepričljive so bile mladinke, ki so v športni dvorani Marof visoko premagale Šentjur 93:41. Trener Sašo Rebernik je na tej tekmi lahko preizkusil tudi mlajše igralke, ki bodo v kadetski in mladinski ekipi nastopile šele v prihodnjih sezonah.