Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Šport

Mladi Troti osvojili Beograd, rekreacijska ekipa ponovno na novomeškem tronu

Piše: R.K.

Čas objave:
18.04.2023 09:47

Zadnji letošnji domači turnir je minuli vikend odigrala ekipa Trotov U10. Pomerili so se proti ekipama Krke in Velikih Lašč in znova pokazali, da se za prihodnost trotovske košarke ni bati.

Najbolj tekmovalno aktivni so bili fantje iz ekipe U18. Z dvema tekmama v državnem prvenstvu so končali to sezono, nato pa so se v četrtek odpravili na košarkarski izlet proti Beogradu. Tam so odigrali dve tekmi, ogledali pa so si tudi dva evroligaška spektakla.

V prvi tekmi so se pomerili proti slovitemu Partizanu. Tekma se je, po trojki Trotov ob sireni končala z izenačenim izidom. Na drugi tekmi so jim nasproti stali igralci FMP-ja, ki pa nam niso bili dorasel nasprotnik, tako da so novomeški junaki tekmo dobili z veliko razliko. Izkušnje z obeh obiskov evroligaških tekem so neprecenljive, fantje pa so se domov vrnili s polnim nahrbtnikom novih izkušenj in doživetij.

Rekreacijska ekipa Trotov je sinoči na Livadi drugo leto zapored osvojila naziv najboljše rekreativne ekipe v Novem mestu. V velikem finalu so bili boljši od večnih tekmecev in iskrenih prijateljev, ekipe KK Keragrad.