franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Šport Madrid

Modrić se je opravičil

Piše: STA, Radio Krka

Čas objave:
07.05.2016 09:22

Hrvaški nogometni reprezentant Luka Modrić se je po nekaj dneh opavičil sodniku Damirju Skomini in Slovencem za grde besede, ki jih je izrekel v končnici tekme lige prvakov, kjer je njegov Real premagal Manchester City in se uvrstil v finale.

Hrvaški nogometni reprezentant Luka Modrić je ta teden v Sloveniji poskrbel za precej razburjenja, potem ko je v končnici tekme lige prvakov, kjer je njegov Real premagal Manchester City in se uvrstil v finale, namenil nekaj zelo grdih besed slovenskemu sodniku Damirju Skomini. Po nekaj dneh se je Modrić opravičil za žaljivo obnašanje.

Luka Modrić je v zadnjih minutah sredine tekme, ko je čakal na konec dvoboja - njegov klub je vodil z 1:0 in bil na pragu finala - glavnemu sodniku Damirju Skomini namenil nekaj zelo žaljivih besed.

Hrvaški vezist je igral do 88. minute, ko ga je zamenjal rojak Mateo Kovačić. Na klopi za rezervne igralce pa je Modriću prekipelo po nedosojenem prekršku nad Cristianom Ronaldom, nakar je Modrić Skomini izrekel: "Je... ti mater slovensko v p..." Te besede je ujel tudi televizijski posnetek, slovenski sodnik oziroma njegovi pomočniki pa tega na Modrićevo srečo niso slišali. Posnetek se je hitro razširil in seveda predvsem v Sloveniji vzbudil veliko odzivov.

Zdaj se je odzval tudi nogometaš. V pogovoru za časnik Jutarnji list je dejal, da ga je sram, ker je tako reagiral, ter da se opravičuje Skomini in vsem v Sloveniji, ki jih je prizadel.

"V napetosti zadnjih trenutkov tekme so me odnesla čustva. Zdaj mi je zelo nerodno zaradi tega, zaradi grde psovke, saj ponavadi ne reagiram tako. Kakorkoli, ne glede na napetost si tega ne bi smel privoščiti. Ni bilo prav, da sem se tako obnašal, zato se opravičujem predvsem sodniku Skomini, pa tudi vsem v Sloveniji, ki jih je prizadela moja prostaška reakcija," je v pogovoru za Jutarnji list dejal Modrič.