nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Šport Chicago

Neverjetno: navijač toži poškodovanega igralca

Piše: Radio Krka

Čas objave:
19.04.2013 20:00

Iz ZDA prihaja še ena zgodba, ki bi spadala v rubriko saj ni res, pa je. Eden izmed navijačev moštva košarkarske lige NBA Chicago Bulls namreč toži Derricka Rosa, ker je ta redni del sezone izpustil zaradi poškodbe.

Deklarirani dolgoletni navijač moštva Chicago Bulls Matthew Thompson je po poročanju portala hiphop365.com vložil tožbo zoper Derricka Rosa, ki naj bi po njegovem mnenju iz arogance izpustil celoten redni del te sezone v ligi NBA. 25-letni Thompson pravi, da je zaradi neigranja Rosa trpel duševne motnje in je bil čustveno nestabilen, zaradi česar so ga začele pestiti tudi težave z debelostjo. Najkoristnejši igralec rednega dela leta 2011 v tej sezoni do končnice ni stopil na parket, kljub temu da so mu zdravniki pred časom prižgali zeleno luč za vrnitev. Rose si je v lanski končnici strgal kolenske vezi in želi biti 100-odstotno pripravljen, preden se bo znova pridružil soigralcem. Če bo nastopil že v prvem krogu končnice, ko se bodo Bulls udarili z Brooklyn Nets, še ni znano.

Zaradi tega, ker je imel Rose dovoljenje, da se vrne, je Thompson obnašanje odličnega organizatorja igre označil za malomarno in prav njegovi odsotnosti pripisal svoje zdravstvene težave. Za zdaj ni znano, ali bo sodišče zvezne države Illinois tožbo Thompsona vzelo resno.