nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Šport Ljubljana

NTD Kajuh-Slovan I : NTK Krka I 2:5

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
23.10.2016 16:48

Tretji krog prve slovenske namiznoteniške lige je prvo ekipo novomeške Krke odpeljal v Ljubljano. Rezultat sicer priča o novi lahki zmagi, a za mizicami so si morali Novomeščani navzlic končnemu ugodnemu rezultatu izredno potruditi.


To dokazuje tudi izjava Uroša Slatinška, ki je takoj po tekmi dejal: »Težka tekma. Zmaga 5:2. Moral sem garati. Tilen Novak in Peter Hribar sta imela smolo, saj sta izgubila v podaljšku 5 seta, tokrat pa se je izkazal Tilen Cvetko z dvema zmagama.«

Zakaj je Slatinšek omenjal garanje? Ta teden je imel težave z zdravjem, v samo dveh dneh je izgubil 4 kilograme, a je s svojo prislovično borbenostjo za svojo ekipo dosegel tri zmage. Tako nadaljuje lansko odlično sezono. Letos je odigral sedem tekem, vseh sedem dobil. Tilen Cvetko je za mizo stopil petkrat in jih štiri dobil, Hribar in Tilen Novak pa imata polovičen uspeh: od štirih tekem po dve zmagi.
Podrobnejši pregled tekem: Peperko – Cvetko 1:3, Pintar – T. Novak 3:2, A. Novak – Slatinšek 2:3, Pintar – Cvetko 0:3 (Cvetko je izredno zbrano igral v prvih dveh nizih, ki jih je dobil na razliki), Peperko – Slatinšek 0:3, Novak – Hribar 3:2 (zadnji set je Hribar izgubil 15:13), Pintar – Slatinšek 1:3. V soboto prihaja v goste ekipa NTS Mengeš. Tekma četrtega kroga se bo začela ob 17. uri.