stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Šport Novo mesto

NTK Krka na poti do 5. naslova

Piše: J.P.

Čas objave:
21.05.2018 07:52

V končnico ekipnega državnega prvenstva državne namiznoteniške lige so se uvrstile štiri najboljše ekipe v 1. slovenski namiznoteniški ligi, in sicer NTK Krka, Inter diskont, ŽNTK Maribor in Kema Puconci.

V prvem polfinalu sta se v Puconcih pred maloštevilnimi gledalci pomerili prvouvrščena na lestvici NTK Krka in četrtouvrščena domača ekipa. Čeravno je vrsta Štefana Kovača, domačega trenerja in nekoč jugoslovanskega državnega reprezentanta, računala na presenečenje, se ni izšlo po njihovih pričakovanjih. Krkaši so bili boljši, a so za zmago potrebovali bistveno več napora in časa, kot so se nadejali.

Rezultati: Zelko – Hribar 1:3, Ropoša – Novak 3:1, Pelcar – Cvetko 2:3, Ropoša – Hribar 1:3, Zelko – Cvetko 0:3, Pelcar – Novak 3:1, Ropoša – Cvetko 3:2, Pelcar – Hribar 1:3.

V vrstah gostov je bil s tremi zmagami prepričljiv Hribar, pri domačih pa je dve zmagi vknjižil Ropoša.
Predsednik NTK Krka Tomaž Kralj je bil po tekmi kratek: »Težka tekma! Verjamem, da bomo čez nekaj dni, v sredo, 23. maja 2018, pred domačimi gledalci, zaigrali še bolje in se petič zapored uvrstili v finale, kjer nas po vsej verjetnosti čaka močna ekipa Inter Diskonta. Vabim naše navijače, da ekipi, tako kot pred letom dni, s športno odporo pomagajo fantom k osvojitvi petega naslova državnih prvakov, do katerega je zelo blizu.«