ukrajinski vojak Svet24.si

Na Putinovi televiziji spregovoril o ruskem ...

balkon Svet24.si

Mlada družina iz okolice Celja bi zaradi napake ...

sds Necenzurirano

To so financerji SDS iz državnega gospodarstva

DRU20220509_6ZZ4410 Reporter.si

Reporter se mi včasih zdi celo boljši od Mladine...

arlington police Ekipa24.si

Policija brez milosti do Luke Dončića! Poglejte,...

sofia-zhukova Odkrito.si

Sofija - kanibalka, razparaška babica ...

luka doncic Ekipa24.si

Srbi so Luki Dončiću pripisali, da igra kot ...

Šport

Odbojkarje Krke danes čaka prva domača tekma v letošnjem letu.

Piše: R.K.

Čas objave:
22.01.2022 10:27

V športno dvorano Marof danes ob 20.00 uri prihaja najboljša ekipa lige ljubljanski ACH Volley.

Če se Krkaši držijo bolj pri repu lige, pa to ne velja za Ljubljančane, ki letos, pa čeprav tekmujejo na štirih frontah (državno prvenstvo, pokalno tekmovanje, liga MEVZA in CEV Challenge CUP), sploh še niso okusili poraza, nanizali pa so že kar 30 zaporednih zmag. Ekipa deluje odlično in razumljivo cilja visoko. Pred Krkaši je torej izredno visoka ovira, a Novomeščani bodo iskali svoje priložnosti, predvsem pa lovili tekmovalni ritem, ki je nekoliko upadel med novoletnim premorom, hkrati pa so ekipi zagodle tudi zdravstvene težave.

“Po danem daljšem premoru konec decembra smo praktično šele dober teden dni v pravem ritmu nazaj z dvoranskimi treningi. Takoj po novem letu smo imeli v ekipi težave s Covidom, zato se je vse skupaj zamaknilo,” pove kapetan ekipe Grega Erpič. 

Uvod sezone je bil pod pričakovanji Novomeščanov, a želja fantov in strokovnega štaba je karseda hitro se vrniti na pravo pot. “Cilj, ki smo si ga zadali pred začetkom sezone, za zdaj ostaja neizpolnjen, zato želimo v nadaljevanju sezone to popraviti. Priti moramo nazaj do igre, ko smo jo že kazali, ampak potem tisto formo tudi zadržati čim dlje – do konca sezone.“

“Kot sem dejal, smo praktično šele dobro začeli s skupnimi treningi, zato vemo, da proti najboljši ekipi ligi trenutno težko iščemo točke. Pomembno bo, da tekmo izkoristimo za povratek v tekmovalni ritem,” zaključi Erpič.

Luka Lindič dodaja: “V Mariboru smo pokazali dobro igro predvsem v napadu in na servisu. Nekaj športne sreče nam je zmanjkalo ob koncu drugega niza, da bi domov odšli vsaj s točko. Proti ACH Volleyu bomo dali vse od sebe, da si dokažemo, da lahko konkuriramo vsakemu in se samozavestno podamo v zaključni del lige.“