IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Hana Huljić in Petar Grašo 1 Njena.si

Petar Grašo bo že drugič postal očka

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Šport Maribor

Odbojkarji po potrditev zmag iz Turčije

Piše: Radio Krka

Čas objave:
18.07.2015 07:12

Slovenski odbojkarski reprezentanci bo drugi tekmec v evropski ligi Hrvaška. Današnja in jutrišnja tekma v Mariboru bosta razkrili, ali lahko varovanci Andree Gianija upravičeno računajo na zaključni turnir, ki ga bo gostila Poljska, ali sta zmagi v Turčiji ustvarili optimizem na nerealni osnovi.

Slovenci, ki so dobili sedem od devetih zadnjih medsebojnih obračunov, so na papirju favoriti, še posebno, ker igrajo doma in ker za tekmece ne bo igral prvi zvezdnik Igor Omrčen.

"Tudi ta vikend nas čakata dve pomembni, težki tekmi, ki jih želimo dobiti. Hrvati imajo tudi brez Omrčena zelo dobro ekipo, kar so pokazali že v prvem krogu v Rovinju. Temu zato ne želim posvečati pozornosti, saj bo zame najbolj pomemben naš pristop k igri, želim pa tudi, da se igralci držijo stvari, ki se jih bomo dogovorili. Seveda se na igro Hrvatov pripravljamo, a smo v veliki meri še vedno osredotočeni na našo igro, na elemente, ki jih želimo izboljšati. Tako na individualni kot na ekipni ravni," je dejal Italijan na slovenski klopi, ki je v Turčiji, predvsem na nedeljski tekmi, večkrat izrazil nezadovoljstvo nad tem, kar so pokazali njegovi varovanci.