franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Šport Novo mesto, Ljubljana

Olimpiji kazen zaradi bakel na Portovalu

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
14.09.2015 13:25

Po devetem krogu Prve lige Telekom Slovenije je kar nekaj dela imel tudi disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj, ki je z denarnimi kaznimi kaznoval tri prvoligaše Maribor, Zavrč in ljubljansko Olimpijo.

Zavrč bo moral plačati globo v višini 300 evrov zaradi nešportnega vedenja več igralcev, ki so na domači tekmi proti Luki Koper ob zmagi z minimalnim izidom 1:0 (1:0) prejeli pet rumenih kartonov.

V blagajno bodo morali seči tudi pri ljubljanski Olimpiji. Kazen 550 evrov bodo morali plačati zaradi nešportnega vedenja navijačev, ki so na tribuni prižigali bakle. Olimpija je sicer krog končala povsem na vrhu prvenstvene lestvice, po zmagi v gosteh s 3:1 pri Krki.


Zaradi istega razloga bodo morali plačati tudi pri aktualnih državnih prvakih iz Maribora, njim je disciplinski sodnik odmeril globo v višini 600 evrov, prav tako zaradi uporabe pirotehnike, torej nešportnega vedenja navijačev, ki so na tribuni prižigali pirotehnična sredstva, rakete ob proslavljanju visoke zmage v gosteh s 4:1 pri Gorici. Maribor je tako doslej zaradi podobnih prekrškov plačal že 6050 evrov, Olimpija pa 4000 evrov.

Tako pri ljubljanskih Green Dragons kot mariborskih navijačih Violah je disciplinski sodnik upošteval oteževalno okoliščino predkaznovanosti.