nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Šport Murska Sobota

Paru M. Hribar - D. Novak naslov državnega prvaka

Piše: Radio Krka

Čas objave:
25.04.2016 15:14

V Prekmurju so se za naslov držanih prvakov pomerili najboljši slovenski veterani – Med nastopajočimi, zbralo se jih je okoli 150 iz vseh sloveskih klubov, zelu uspešen par iz NTK Krka – Marjan Hribar med posamezniki drugi.

To slovensko najbolj vzhodno mesto je v soboto gostilo najboljše slovenske veterane. Medtem ko so se v Mengšu ta dan in še v nedeljo za naslove najboljših v državi potegovali mladinci (beri posebno poročilo), so se v Prekmurju srečali nekdanji vrhunski slovenski igralci. Tudi v konkurenci veteranov ima NTK Krka nekaj dobrih igralcev. Tokrat sta v konkurenci 40 do 50 let odlično nastopila Dušan Kočevar in Marjan Hribar. V parih sta bila nepremagljiva, osvojila naslov državnih prvakov, in zanesljivo sta med igralci, ki v tej starostni dobi igrajo še zelo dober in tudi za oči dopadljiv namizni tenis.

Predstavnika NTK Krka sta se poizkusila tudi posamično. Uvrstitev Dušana Kočevarja v osmino finala ne moremo šteti za presenečenje, saj je v Murski Soboti dokazal, da je v dobri formi. Z nekaj več treniga, predvsem pa sreče, bi se lahko uvrstil še bolje, kar je navsezadnje lahko izziv za prihodnje leto. Še bolje je igral sicer predsednik Namiznoteniške zveze mag. Marjan Hribar, ki je NTK Krka v tej konkurenci priigral drugo mesto. Podobna ugotovitev kot pri Kočevarju velja tudi za Hribarja: z več treninga bi bil tudi uspeh najbrž še boljši, a enemu zlatu in srebru pač ne moremo nič očitati, kvečjemu iskreno zaploskati, so zapisali v sporočilu za javnost.


Mag. Marjan Hribar: »Turnirji veteranov so dobrodošli tudi zato, da se lahko klubski delavci, trenerji in sodniki srečamo v sproščenem vzdušju in predebatiramo aktualno slovensko in evropsko namiznoteniško sfero. V Sloveniji dobro delamo, kar dokazujejo uspehi v mlajših kategorijah.«