IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Šport

Ponovni uspehi za Fight club Shony

Piše: R.K.

Čas objave:
08.04.2024 11:11

Za športni klub Fight Club Shony je minuli vikend ponovno prinesel obilico tekmovanj in uspehov. Po zmagi na boksarskem turnirju v Sl. Bistrici, se je 15-članska ekipa taekwondoistov odpravila na "Kup plamena" v Donjo Puščo na Hrvaškem, kjer so se izkazali z osvojitvijo 5 zlatih, 2 srebrnih in 4 bronastih medalj. Klub se je v skupnem seštevku uvrstil na drugo mesto med vsemi udeleženimi klubi.

Najbolj izstopajoči borci so bili Donna Vaš, ki je osvojila dve zlati medalji (v borbi deklic do 24kg in v kategoriji kick deklic), ter Kristijan Muždekić, zmagovalec v borbah mladincev do 30kg in bronast v kategoriji kick mladincev. Dva odličja je osvojil tudi njegov mlajši brat, Darijan Muždekić, ki je bil srebrn v borbah dečkov do 24kg in tretji v kategoriji kick. Zlati medalji v borbah sta si prislužili tudi Amelia Koritnik (v kategoriji mladink do 36kg) in Iva Glogovšek (v kategoriji mladink do 48kg), srebrno odličje pa si je ob Darijanu prislužila tudi Evita Koritnik (v kategoriji borbe deklic do 24kg). Tretja mesta sta zasedla Nea Glogovšek (v kategoriji kick deklic) in Matej Zagmajster (v kategoriji borb mladincev do 40kg).

Kljub odličnim nastopom so tokrat brez stopničk ostali Janis Vaš, Neja Boh, Liam Gošek in Žan Zajec. Kljub temu klub iskreno čestita vsem svojim tekmovalcem in se zahvaljuje vsem podpornikom za njihovo neprecenljivo podporo.

Športni klub že pripravlja nadaljnje tekmovalne podvige, saj se že v soboto odpravljajo na prvo državno pokalno tekmovanje v karateju. V prihodnjih tednih pa jih čakajo še nastopi na memorialnem boksarskem turnirju v Zadru, mednarodnem tekmovanju v Zaprešiču ter drugem krogu slovenske boksarske lige.