IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Šport Soči

Prvi trening Hulkenbergu, drugi Massi

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
09.10.2015 11:38

Nemec Nico Hülkenberg (Force India) je bil presenetljivo najhitrejši na prvem prostem treningu voznikov formule ena pred veliko nagrado v Sočiju, medtem ko je z drugim prostim treningom najhitreje opravil Brazilec Felipe Massa (Williams).

Nemec Nico Hülkenberg (Force India) je bil presenetljivo najhitrejši na prvem prostem treningu voznikov formule ena pred veliko nagrado v Sočiju. Na drugem mestu je bil njegov rojak Nico Rosberg (Mercedes), tretji pa je bil še tretji Nemec Sebastian Vettel (Ferrari).

Britanec Lewis Hamilton (Mercedes), ki vodi v točkovanju za svetovno prvenstvo in je v tem ruskem mestu zmagal tudi lani, je bil sedmi.

Na drugem treningu v Sočiju najhitrejši Felipe Massa
Brazilec Felipe Massa (Williams) je najhitreje opravil z drugim prostim treningom voznikov formule 1 pred nedeljsko veliko nagrado v Sočiju. Na drugem mestu je bil Nemec Sebastian Vettel (Ferrari), tretji pa je bil Finec Valtteri Bottas (Williams).

Nemec Nico Hülkenberg (Force India), ki je imel presenetljivo najboljši čas na prvem uradnem treningu pred nedeljsko dirko v Sočiju, je bil na drugem šele trinajsti, njegov rojak Nico Rosberg (Mercedes), drugi s prvega treninga, pa deveti.

Vodilni v točkovanju za svetovno prvenstvo Britanec Lewis Hamilton (Mercedes) je imel po sedmem času v prvi vožnji, v drugi enajsti čas.

Alonso na 250. dirki v Sočiju začenja iz zadnje startne vrste
Dvakratni svetovni prvak v formuli 1, Španec Fernando Alonso, bo nedeljsko dirko v ruskem Sočiju, ta bo sicer njegova jubilejna 250., začel iz zadnje startne vrste, saj je njegovo moštvo McLaren-Honda sporočilo, da mu bodo zamenjali motor za izboljšanega. Alonso je v tej sezoni uporabil že devet motorjev, v nedeljo bo dirkal že z desetim.

Alonsov moštveni kolega Britanec Jenson Button v Sočiju ne bo dirkal z boljšim motorjem, tega naj bi dobil za VN ZDA.

Kazensko bo 20 mest slabše, kot se bo uvrstil v sobotnih kvalifikacijah, startal Španec Roberto Merhi iz Marussie, ki so mu prav tako zamenjali motor.