volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Šport Madrid

Real izljučen iz pokalnega tekmovanja

Piše: Radio Krka, sta

Čas objave:
04.12.2015 18:55

Real Madrid je zaradi organizacijske napake ostal brez nastopa v španskem pokalu; na tekmi proti Cadizu so namreč poslali v igro nogometaša brez pravice nastopa, kot poročajo španski mediji, pa je zdaj vodstvo španske nogometne zveze (RFEF) sprejelo odločitev o izključitvi kluba iz pokalnega tekmovanja.

Informacija za zdaj sicer še ni povsem uradna, je pa o izključitvi že poročal tudi osrednji madridski športni časnik Marca. Vodstvo zveze naj bi tako upoštevalo pritožbo Cadiza. Čerišev je dosegel prvi gol za Real, a so ga kmalu po začetku drugega polčasa zamenjali.

Real je na tekmi s Cadizom igral z Denisom Čeriševim, ki pa zaradi kazni iz prejšnje sezone, ko je kot posojen igralec nastopal za Villarreal, na tej tekmi še ne bi smel igrati.

Predsednik Reala Florentino Perez je takoj, ko se je razvedelo za nepravilnosti, dejal, da je njegov klub nedolžen, ker jih zveza ni obvestila o tem, da Čerišev ne sme igrati. Dodal je še, da se bo klub pritožil na nacionalno športno razsodišče, če bo do izključitve vendarle prišlo.

Podoben primer so imeli v Španiji že septembra, takrat je z igralcem, ki ni imel pravice nastopa, igrala Ossasuna, ki so jo prav tako izključili.