pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Šport Ribnica

Ribničani v borbi za šesto mesto

Piše: Radio Krka

Čas objave:
06.01.2016 17:31

Rokometaši Riko Ribnice so začeli s pripravami pred nadaljevanjem prvenstva v prvi državni ligi, 6. februarja, ko bodo gostovali v Celju.

Uradno bodo ribniški rokometaši na igralno površino stopili že 3. februarja, in sicer v tekmi osmine finala rokometnega pokala proti Sevnici.

Do takrat, poudarja trener Robert Beguš, bo treba ekipo pripraviti na izjemno zahteven del prvenstva z željo, da bi se uvrstili na šesto mesto in tako zaigrali v končnici državnega prvenstva. V jesenski sezoni so zamudili priložnost za bolj mirno nadaljevanje prvenstva, kot neuspeh pa štejejo tesna poraza v Trebnjem in proti Mariboru v Ribnici ter najslabšo domačo igro proti Loki ter točko v Dobovi.

V pripravljalnemu obdobju bodo Ribničani odigrali dve tekmi proti ekipam iz prve B lige - 22. januarja z Mak Olimpijo v Ljubljani in 27. v Ribnici s Svišem.

Danes sta sicer sporazumno prekinila sodelovanje Rokometni klub Riko Ribnica in Črt Abrahamsberg, sicer  dolgoletni član tega kluba. Ambrahamsberga, ki je na začetku prvenstva zamenjal Alena Markoviča, so po nekaj tekmah doletele poškodbe in zaradi tega ni veliko igral, zatto je bila današnja odločitev pričakovana.  Vodstvo kluba ne bo iskalo nadomestnega igralca za mesto desnega zunanjega oziroma desnega krilnega igralca.

Robert Beguš o pripravah


Robert Beguš o pričakovanjih