stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Šport Saint-Etienne

Robert Berić začel s treningi

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
15.03.2016 19:50

Slovenski nogometaš Robert Berić, ki je 8. novembra na derbiju francoskega prvenstva med Lyonom in St. Etiennom postal žrtev grobega starta Jordana Ferrija, je danes opravil svoj prvi trening po poškodbi. Vendar 24-letni nogometaš iz Krškega ne pričakuje, da bi v letošnji sezoni že lahko zaigral za St. Etienne.

Berić je bil na začetku sezone 2015/16 najučinkovitejši slovenski nogometaš, saj je za svoj nekdanji klub Rapid iz Dunaja in zdajšnji St. Etienne na 22 tekmah v različnih tekmovanjih dosegel 11 golov, pohvalil pa se je lahko tudi s sedmimi podajami. Prav tako je bil strelec gola na tekmi z Estonijo septembra lani, toda le nekaj dni pred tekmami dodatnih kvalifikacij je bil v 78. minuti tekme ob zaostanku 0:3 žrtev brutalnega starta Ferrija, poznejši podrobnejši pregled pa je pokazal, da ima strgano križno vez desnega kolena, kar ga je za dlje časa oddaljilo od nogometnih igrišč.

Danes je nekdanji član Maribora štiri mesece po operaciji obul nogometne čevlje, vendar je zanj letošnja sezona že končana.