stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Šport Podčetrtek

Slovenci neodločeno s Srbijo

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
23.09.2015 20:49

Slovenska reprezentanca v dvoranskem nogometu je na prijateljski tekmi v Podčetrtku igrala neodločeno s Srbijo. Potem ko je na prvi tekmi v Brežicah izgubila, je bil danes izid 2:2 (2:1).

Slovenija je na svoji 216. uradni tekmi dosegla neodločen izid s Srbijo. Gola sta dosegla Alen Fetić in Anže Širok, gostje so izenačili minuto pred koncem.

Prvi zadetek je dosegel Fetič v 10. minuti, po srbskem izenačenju pa je Anže Širok v 19. z reprezentančnim prvencem poskrbel za novo vodstvo.

V drugem delu je selektor Andrej Dobovičnik ponudil možnost za igro tudi ostalim igralcem, vnovič pa je zatajila realizacija. To so Srbi izkoristili in dobro minuto pred koncem izenačili.

"To sta bili dve čvrsti tekmi, Srbi podpirajo idejo, da bi več takih tekem igrali. To so obračuni, ki koristijo mladim igralcem. Na drugi tekmi je bilo manj napak in tudi manj priložnosti, zato za gledalce ni bilo tako atraktivno. Ekipi sta bili izenačeni. Spet smo imeli malce kratko klop, malce nam je zmanjkalo do zmage. A sem kljub temu vesel, igralcem nimam kaj očitati," je po obeh pripravljalnih dvobojih dejal selektor Dobovičnik.