pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Šport Basel

Slovenski nogometaši drevi s Švico

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
05.09.2015 09:15

Slovenska nogometna reprezentanca se bo drevi ob 20.45 v Baslu pomerila s Švico v okviru kvalifikacij za Euro 2016. Selektor Slovenije Srečko Katanec pravi, da ne bo lahko, zadovoljen pa bi bil s točko.

Katanec bo na zelenico od uvodne minute bržčas poslal naslednje igralce: Samir Handanović, Andraž Struna, Branko Ilić, Boštjan Cesar, Bojan Jokić, Dalibor Stevanović, Jasmin Kurtić, Kevin Kampl, Valter Birsa, Josip Iličić in Milivoje Novaković.

Švicarji, doslej so prodali 25.000 vstopnic za tekmo na stadionu s kapaciteto 37.500, v prodaji pa bodo še na dan tekme, na drugi strani so tudi zelo motivirani, saj bi jim - tako kot Slovencem - zmaga pomenila velik korak k uvrstitvi na prvenstvo stare celine, ki ga bo prihodnje leto gostila Baslu sosednja Francija.

Selektor švice Vladimir Petković bo po informacijah švicarskih kolegov igral z vratarjem Yannom Sommerjem, branilci Stephanom Lichtsteinerjem, Fabianom Schärjem, Timmom Klosejem in Ricardom Rodriguezom, vezisti Valonom Behramijem, Xherdanom Shaqirijem, Gökhanom Inlerjem, Granitom Xhako in Admirjem Mehmedijem ter napadalcem Harisom Seferovićem.