nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Šport

SU-jevci pred odločilno finalno tekmo

Piše: R.K.

Čas objave:
08.06.2023 09:49

Članska ekipa Športnega društva SU Novo mesto je pred zadnjo tekmo letošnje sezone. To je tekma, ki odloča, ali bo naslov državnih prvakov v namiznem tenisu ostal v Novem mestu ali bo odšel v Maribor.

Potem, ko so igralci ŽNTK Maribor povedli v finalu z 1:0, so SU-jevci na drugi tekmi končnice finala v 1. Slovenski namiznoteniški ligi minulo soboto v Novem mestu izenačili na 1:1. Odločilna 3. tekma pa bo to soboto, 10. junija, ob 17. uri, znova v novomeškem Športnem centru Livada.

V novomeški ekipi, ki jo sestavljajo Uroš Slatinšek, Jure Slatinšek, Jožko Omerzel, Mark Gazvoda in Maj Murn, so odločeni, da bodo znova dvignili pokal za najboljšega. V tej sezoni so z Mariborčani dvakrat igrali v rednem delu in jih obakrat premagali, s 4:0 in 4:1. Prvo tekmo finala so Novomeščani izgubili tesno s 3:4, v drugi tekmi finala pa prikazali odlično igro in izenačili izid.

V soboto se SU-jevci nadejajo tudi bučne podpire navijačev, zato vse ljubitelje namiznega tenisa in športa nasploh vabijo na Livado.

Kot rečeno, odločilna finalna tekma končnice finala DP v namiznem tenisu bo v soboto, 10. junija ob 17. uri v Športnem centru Livada. Vstop je prost.

Uroš Slatinšek, 8.6.2023