IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Šport

Tradicionalni velikonočni namiznoteniški turnir

Piše: R.K.

Čas objave:
05.04.2024 08:20

V sredo je bilo v dolenjskem namiznoteniškem centru v Drgančevju skoraj premalo prostora za vse, ki so se udeležili tradicionalnega namiznoteniškega turnirja v organizaciji NTK Krka Novo mesto.

Podobna srečanja so vedno dobro obiskana, a tokratni turnir je bil nekaj posebnega. Tudi zato, ker je za medalje poskrbel Gašper Mlakar. Toliko večjo vrednost imajo zato, ker jih je izdelal sam in res so lične. Prijetno je presenetil tudi novi član NTK Krka Jurij Kure. Pred kratkim je na 4. Državnem prvenstvu za obolele s Parkinsonovo boleznijo postal državni prvak, na včerajšnjem turnirju pa je poskrbel za lepe praktične nagrade.

Udeleženci turnirja so igrali v štirih skupinah, in sicer v kategoriji najmlajših, predstavnikov šole namiznega tenisa, tekmovalni skupini, pomerili pa so se tudi starši.

In v skladu z dobro tradicijo NTK Krka Novo mesto so mamice otrok poskrbele za jedačo in pijačo. Zaključek teksta: bilo je enostavno lepo!

Izjavi

Manca Fajmut, trenerka: »Od hrena, šunke, jajc, potic naj miza se šibi, / z dobrotami naj vsak od nas Veliko noč slavi! Tako je polglasno zapel eden od udeležencev včerajšnjega druženja in poskrbel za dodatno dobro voljo in smeh. Res sem vesela, da se je vabilu odzvalo toliko članov kluba in nekaterih naših podpornikov.«

Jernej Jedlovčnik, predsednik kluba: »V klubu damo nekaj na tradicijo in na spoštovanje praznikov. Velika noč pomeni večini Slovencev, tudi neverujočim, lep družinski praznik. In kaj drugega je naš klub kot ena velika družina. To se je pokazalo tudi včeraj. Ponosen sem na udeležence včerajšnjega druženja, ki so s prihodom na turnir dali priznanje tudi klubu. Sicer pa - fotografije povedo vse.