Aljoša Bagola , izgorelost Svet24.si

Avtor najbolj prodajane knjige lanskega leta o ...

ratitovec Svet24.si

FOTO: Smučar na Ratitovcu sprožil plaz, ta je ...

java, semeru, vulkan, ognjenik Svet24.si

Izbruh ognjenika usoden za 13 ljudi

marko milosavljevic bobo Reporter.si

Pri medijski hobotnici SDS gre za zavestno ...

FFYh_3dXsAgvQ6p Necenzurirano

Kje je Borut Pahor? Igra se z lego kockami ...

Dorangel Vargas Facebook Odkrito.si

GROZLJIVA ZGODBA: Andski Hannibal Lecter

sasa luka doncic Ekipa24.si

Saša DONČIĆ po vrnitvi iz Dallasa priznal, da ...

Šport Novo mesto

Namiznoteniški center SU Novo mesto tudi uradno odprt

Piše: R.K.

Čas objave:
30.10.2017 08:10

V Športnem društvu SU Novo mesto, ki je bilo ustanovljeno pred nekaj meseci, so odločno in uspešno zakorakali v novo sezono.

V prostorih Športnega centra Livada so uredili popolnoma nov namiznoteniški center, ki so ga včeraj pozno popoldne s posebno prireditvijo tudi uradno predali namenu.

Trak sta slavnostno prerezala Uroš Slatinšek, trener in še vedno tudi aktivni igralec, ter podžupan MO Novo mesto Boštjan Grobler. Podžupan je pohvalil odlično opravljeno delo in obljubil nadaljnjo podporo športu v Novem mestu. Slatinšek se je ob tem iskreno zahvalil vsem sponzorjem in donatorjem, otrokom in staršem, ki mu zaupajo, prijateljem, ki ga podpirajo na tej novi poti, še posebej pa se je zahvalil Robiju Medletu, direktorju Roletarstva Medle, ki je tudi lastnik ŠC Livada, da je društvu na široko odprl vrata ŠC Livada in mu izkazal zaupanje na njegovi novi poti. Igralci so mu v zahvalo pripravili tudi tekmovalni dres z njegovim imenom.

Uroš Slatinšek: V zadnjih mesecih smo naredili veliko dela, da lahko danes rečem, da v Športnem društvu SU združujemo več kot 200 igralk in igralcev, bodisi skozi krožke v osnovnih šolah, šolo namiznega tenisa, tekmovalne skupine ali rekreacijo. Združujemo vse športne zanesenjake, ki tako kot mi, nosijo šport v srcu. Ponudbo smo v zadnjem času obogatili tudi s športnimi rojstnimi dnevi in individualnimi vadbami. Danes smo naredili še en korak več k zagotavljanju športa kot javne dobrine, ne glede na starost, znanje ali socialni položaj. Veselim se prihodnosti v družbi mojih Sujevcev.«

Velik podpornik društva je tudi Matjaž Smodiš: »Vzdušje na otvoritvi je potrdilo pravilno in pogumno odločitev, da Uroš obrne nov list v življenju. S tem je polepšal življenje sebi in svojim varovancem ter obogatil športno ponudbo v Novem mestu.«

Prireditev so popestrili glasbenik Gogs & Tadeja Molan, harmonikarja Blaž in Nika Lenart, ki sta z Golico presenetila tudi Uroša, sicer velikega ljubitelja harmonike, ter mladi upi namiznega tenisa, o katerih bomo gotovo še slišali. Prav mladi namiznoteniški igralci so svojemu trenerju pripravili še prav posebno presenečenje – darilo: sliko s posvetilom in avtogramom legende svetovnega namiznega tenisa Jan Ove Waldnerja, Mozarta namiznega tenisa.

Foto: Joško Šimic