stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Šport Novo mesto

Namiznoteniški center SU Novo mesto tudi uradno odprt

Piše: R.K.

Čas objave:
30.10.2017 08:10

V Športnem društvu SU Novo mesto, ki je bilo ustanovljeno pred nekaj meseci, so odločno in uspešno zakorakali v novo sezono.

V prostorih Športnega centra Livada so uredili popolnoma nov namiznoteniški center, ki so ga včeraj pozno popoldne s posebno prireditvijo tudi uradno predali namenu.

Trak sta slavnostno prerezala Uroš Slatinšek, trener in še vedno tudi aktivni igralec, ter podžupan MO Novo mesto Boštjan Grobler. Podžupan je pohvalil odlično opravljeno delo in obljubil nadaljnjo podporo športu v Novem mestu. Slatinšek se je ob tem iskreno zahvalil vsem sponzorjem in donatorjem, otrokom in staršem, ki mu zaupajo, prijateljem, ki ga podpirajo na tej novi poti, še posebej pa se je zahvalil Robiju Medletu, direktorju Roletarstva Medle, ki je tudi lastnik ŠC Livada, da je društvu na široko odprl vrata ŠC Livada in mu izkazal zaupanje na njegovi novi poti. Igralci so mu v zahvalo pripravili tudi tekmovalni dres z njegovim imenom.

Uroš Slatinšek: V zadnjih mesecih smo naredili veliko dela, da lahko danes rečem, da v Športnem društvu SU združujemo več kot 200 igralk in igralcev, bodisi skozi krožke v osnovnih šolah, šolo namiznega tenisa, tekmovalne skupine ali rekreacijo. Združujemo vse športne zanesenjake, ki tako kot mi, nosijo šport v srcu. Ponudbo smo v zadnjem času obogatili tudi s športnimi rojstnimi dnevi in individualnimi vadbami. Danes smo naredili še en korak več k zagotavljanju športa kot javne dobrine, ne glede na starost, znanje ali socialni položaj. Veselim se prihodnosti v družbi mojih Sujevcev.«

Velik podpornik društva je tudi Matjaž Smodiš: »Vzdušje na otvoritvi je potrdilo pravilno in pogumno odločitev, da Uroš obrne nov list v življenju. S tem je polepšal življenje sebi in svojim varovancem ter obogatil športno ponudbo v Novem mestu.«

Prireditev so popestrili glasbenik Gogs & Tadeja Molan, harmonikarja Blaž in Nika Lenart, ki sta z Golico presenetila tudi Uroša, sicer velikega ljubitelja harmonike, ter mladi upi namiznega tenisa, o katerih bomo gotovo še slišali. Prav mladi namiznoteniški igralci so svojemu trenerju pripravili še prav posebno presenečenje – darilo: sliko s posvetilom in avtogramom legende svetovnega namiznega tenisa Jan Ove Waldnerja, Mozarta namiznega tenisa.

Foto: Joško Šimic