IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Šport Novo mesto

DIRKA PO SLOVENIJI: TOKRAT V DRUŽBI VOZIL EMIL FREY AVTOCENTRA

Piše: RK

Čas objave:
04.04.2024 09:04

Z novinarsko predstavitvijo ob začetku nove kolesarske sezone je ekipa Kolesarskega kluba Adria Mobil predstavila potek 30. dirke Po Sloveniji, ki se bo pričela 12. junija v Murski Soboti in končala tradicionalno v Novem mestu. V letu, ko obeležujejo pomemben jubilej, bodo v njihovi »spremljevalni ekipi« tudi vozila znamk, ki jih v Sloveniji zastopa skupina Emil Frey, v okviru katere deluje tudi podjetje Emil Frey Avtocenter.

Dirka Po Sloveniji, ki jo organizira Kolesarski klub Adria Mobil, je že vrsto let največji in najodmevnejši kolesarski dogodek pri nas. Svojo prepoznavnost je utrdila tudi v mednarodnem okolju, saj je doslej gostila številne kolesarje in ekipe svetovnega razreda. Skozi bogato zgodovino se je dirka razvila v edinstven športni projekt, ki z razgibanimi trasami etap povezuje celotno Slovenijo in pritegne številne gledalce tako ob ceste kot pred ekrane. Start dirke bo 12. junija v Murski Soboti, končala pa se bo tradicionalno v Novem mestu.

Kot dolgoletni podpornik tega prestižnega kolesarskega dogodka v letošnjem letu sodelovanje širijo na celotno skupino Emil Frey in pod okriljem podjetja Emil Frey Avtocenter z vozili njihovih znamk nastopajo kot uradni prevoznik dirke. Z več kot 40 zanesljivimi, vzdržljivimi in udobnimi vozili bodo poskrbeli za varen in zanesljiv prevoz organizacijskega osebja, sodnikov in spremljevalcev ter nemoten potek kar 840 kilometrov dolge dirke.

Jožko Tomšič, generalni direktor skupine Emil Frey v Sloveniji, je na predstavitvi poudaril:
»Skupina Emil Frey ni le sinonim za kakovostne avtomobile in odlične storitve, temveč tudi za predanost družbi in športu. Verjamemo v moč športa, verjamemo da šport združuje ljudi in ustvarja pozitivne spremembe, tovrstne športne prireditve pa so zagotovo odlična priložnost za spodbujanje zdravega načina življenja in krepitev tekmovalnega duha, ki ga lahko seveda potem prenesemo v vse vidike našega življenja. Verjamemo, da kolesarstvo omogoča boljši razvoj in rast, še posebej med mladimi. Uči vztrajnosti, strpnosti in timskega dela ter zdravega načina življenja, vse to pa so tudi vrednote, ki jih delimo v naši skupini. Kot skupina, ki v Sloveniji zastopa dvanajst različnih avtomobilskih znamk in tri znamke gospodarskih vozil, smo zelo ponosni, da bomo s svojimi vozili podprli enega največjih kolesarskih dogodkov pri nas, jubilejno
30. dirko Po Sloveniji. Dirko, ki ne poganja samo srčnega utripa zvenečih imen kolesarstva, temveč tudi utripa src vseh športnih navijačev in navdušencev, ki verjamemo v moč gibanja, tekmovalnosti in rasti. Uspehi v poslovnem in športnem življenju so rezultat preudarnega in timskega dela. Ob tem pa verjamemo v našo sodelovanje s Kolesarskim klubom Adria Mobil, da bo prineslo veliko koristi kolesarskemu športu, kot tudi širši skupnosti. Zato se veselim, da lahko napovem začetek tega sodelovanja, verjamem, da lahko skupaj dosežemo velike stvari.«

Pokroviteljstvo kolesarskega kluba Adria Mobil je odraz družbene odgovornosti skupine Emil Frey. Kot eden izmed vodilnih avtomobilskih trgovcev v Sloveniji razumejo svoj vpliv na družbo, gospodarstvo in okolje, zato se zavezujejo k podpori lokalne skupnosti in spodbujanju pozitivnih družbenih sprememb ter vrednot, ki prispevajo k bolj odgovornemu in povezanemu okolju. Njihovo sodelovanje v kolesarski dirki Po Sloveniji in podpora Kolesarskemu klubu Adria Mobil pa sta odličen primer, kako podjetja lahko združijo moči z lokalnimi organizacijami in prispevajo k večji prepoznavnosti športa ter spodbujanju zdravega načina življenja.

O Skupini Emil Frey
Skupina Emil Frey v Sloveniji zastopa 12 avtomobilskih in 3 znamke gospodarskih vozil ter obvladuje skoraj četrtino slovenskega avtomobilskega trga. Trenutno zaposluje več kot 500 zaposlenih.

Poleg prodaje novih in rabljenih vozil ter ponudbe zanesljivih poprodajnih storitev je skupina Emil Frey tudi logistični center za nadomestne dele in shranjevanje pnevmatik z velikim skladiščem, središče bogatih zaposlitvenih možnosti za različne profile v avtomobilistični branži, center znanja za izobraževanja, servisiranje in vzdrževanje električnih vozil.

Družbena odgovornost je ena temeljnih vrednot skupine, ki usmerja delovanje in spodbuja poslovne odločitve, ki imajo širšo družbeno korist. Pred kratkim so odprli tudi co-working prostor Generator, ki ponuja delovni prostor in hkrati spodbuja inovativnost ter razvoj poslovnih idej ambicioznih posameznikov, ki bi jih kasneje lahko vključili tudi v svoje poslovno okolje.