profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Šport

Velikonočni turnir NTK Krka Novo mesto

Piše: R.K.

Čas objave:
04.04.2023 09:58

Tokratnega druženja se je udeležilo okoli 60 članov in članic, še največ je bilo najmlajših.

Tradicionalnega Velikonočnega turnirja NTK Krka Novo mesto.se je udeležilo skoraj 60 prisotnih, ki so dodobra napolnili klubsko zeleno dvoranico.

Prevladovali so dobro razpoloženi najmlajši, a za mizo so se podali tudi odrasli in že od daleč se je videlo, da je mladež v letu dni lepo napredovala in da bodo očetje čez leto morali priznati premoč mladih. Razveseljivo je, da so se turnirja udeležili tudi najboljši mladinci in mladinke, pogrešani pa so bili rekreativci, ki so pred tednom dni zabeležili zmago proti dobri ekip NTK Šentjernej.

Turnir je minil v znamenju dobre volje, tudi zato, ker so mamice znova presenetile s številnimi sladkimi dobrotami. Očitno je njihova 'sladka' koalicija dobro delala, kajti izbor slaščic je bil tudi letos vrhunski, tudi najbolj sladokusni so zadovoljno prikimavali.

Kaj zapisati ob letošnjem turnirju? Francozi bi rekli enostavno Deja Vu! Že videno! Odlično. Prisotni pa so menili, da bi moralo vodstvo v letu dni pripraviti več tako simpatičnih druženj, kjer vrstni red ni toliko pomemben, pač pa imajo prednost prisrčna druženja in klepeti Ali, kot je v vabilu na turnir poudaril predsednik kluba Jernej Jedlovčnik: »Dandanašnji, ko vsi hitimo in smo skozi teden raztreseni po vseh koncih in krajih, so prav takšna srečanja še kako dobrodošla.« In v klubu jih bodo negovali še naprej.