nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

marko in jerneja Njena.si

Poroka na prvi pogled: Trk realnosti takoj po ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Šport Ljubljana

VIDEO: Real zanesljivo zmagal

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
19.10.2016 05:22

Nogometaši v ligi prvakov so včeraj odigrali prve tekme 3. kroga. V skupini F je branilec naslova Real Madrid zanesljivo s 5:1 ugnal varšavsko Legio.

V skupini E je Bayer Leverkusen v derbiju s Tottenhamom igral 0:0 kljub temu, da je imel precej več poskusov proti golu. Kevin Kampl je za Nemce, ki so še tretjič zapovrstjo igrali neodločeno, igral celo tekmo. Na drugi tekmi sta se moskovski CSKA in Monaco razšla z 1:1. Monaco in Tottenham tako še vedno zasedata prvi dve mesti skupine.

V skupini F je madridski Real zanesljivo ugnal Poljake. Za Madridčane so zadeli Gareth Bale v 16. minuti, Tomasz Jodlowiec, ki je v 20. minuti zabil avtogol, Marco Asensio v 37., Lucas v 68. in Alvaro Morata v 84. minuti. Za Poljake je bil uspešen nekdanji član ljubljanske Olimpije Miroslav Radović, ki je v 22. minuti zadel z bele točke. Lizbonski Sporting, pri katerem ni bilo v ekipi Ažbeta Juga, je izgubil proti dortmundski Borussii z 1:2. Že v prvem polčasu sta za Nemce zadela Pierre-Emerick Aubameyang in Julian Weigl. Borussia in Real prednjačita v skupini s po sedmimi točkami.


V skupini G je Koebenhavn Benjamina Verbiča v gosteh pri angleškem prvaku Leicestru izgubil z 0:1. Riyad Mahrez je zadel za Angleže v 40. minuti. Na drugi tekmi je Brugge izgubil proti Portu z 1:2, potem ko je Andre Silva v tretji minuti sodniškega dodatka zadel z bele točke. Leicester vodi s tremi zmagami, sledita Koebenhavn in Porto s po štirimi.

V skupini H je Lyon doma klonil pred Juventusom z 0:1. Francozi so v prvem polčasu zapravili enajstmetrovko, Gianluigi Buffon je obranil strel Alexandru Lacazettu, v 53. minuti pa so Torinčani ostali brez Maria Leminaja, ki je dobil drugi rumeni karton. Kljub temu je Juan Cuadrado v 67. minuti zadel goste povedel do zmage s strelom močno z desne strani kazenskega prostora. Zagrebški Dinamo pa je gostil Sevillo in izgubil prav tako z 0:1. Samir Nasri je zadel za Andaluzijce v 37. minuti. Petar Stojanović je igral celo tekmo za Dinamo in dobil rumeni karton. Juventus in Sevilla prednjačita s po sedmimi točkami.