profimedia-0778195429 Svet24.si

ZDA in Rusija enotni, da vojna Ukrajini lahko ...

prehitra vožnja Svet24.si

Med Rogozo in Framom zapravil 1200 evrov

B60K0632 Necenzurirano

Zakaj Darko Horvat rešuje očeta kozmodiska? ...

rtvs rtv slovenija m24 Reporter.si

Golob obžaluje, ker se RTVS ni lotil politično ...

bogatinov Ekipa24.si

Znana je kazen za Oliverja Bogatinova zaradi ...

Lucijan Lipovšek Njena.si

MasterChef: Lucijan se je vrnil v objem svojega ...

doncic Ekipa24.si

Ni počitka za Dončića! Glejte kje in kako se je...

Šport

Z novo zmago krkaši potrdili obstanek v ligi

Piše: R.K.

Čas objave:
13.03.2023 08:08

V NTK Krka Novo mesto so nekoliko nestrpno pričakovali novico o izidu 15. kroga najboljše državne lige, v katerem sta se v soboto v Ljubljani pomerila NTD Kajuh Slovan in NTK Krka Nov mesto.

Tako vodstvo kot članstvo, torej vsi krkaši, so bili prepričani, da bo ekipa iz Novega mesta v Ljubljani v pomembni tekmi zmagala, a se ob enem zavedala, da je v športu vse mogoče. No, tokrat se nemogoče ni uresničilo in gostje so v zanimivi poldrugi uri trajajoče tekme oddali le pet nizov, še največ v igri dvojic. S to zmago so krkaši še bližje letos zastavljenemu cilju – zanesljivemu nadaljnjemu članstva v 1. ligi tudi v naslednji tekmovalni sezoni, čeravno so do zaključka lige še tri tekme.

Druga ekipa NTK Krka Novo mesto v postavi Vidmar, Bećirević in Jedlovčnik je v 3. SNTL gostovala v Metliki in domače igralce premagala 0:6. V naslednjem krogu Novomeščani gostujejo pri NTK Savinji III.

Rezultati 15. kroga 1. SNTL: Novak – Mamut 1:3, Brodnjak – Šmaljcelj 1:3, Kocijančič – Karković 1:3, Novak, Kociančič – Pintar – Šmaljcelj 2:3.