profimedia-0778195429 Svet24.si

ZDA in Rusija enotni, da vojna Ukrajini lahko ...

prehitra vožnja Svet24.si

Med Rogozo in Framom zapravil 1200 evrov

sdv-udba Necenzurirano

Strašijo nas z Udbo, sami pa so izumili tajno ...

rtvs rtv slovenija m24 Reporter.si

Golob obžaluje, ker se RTVS ni lotil politično ...

leotta 2 Ekipa24.si

Noseča in zelo vroča: Oboževalci kar ne morejo ...

Blaž Kričej Režek in Vita 1 Njena.si

Sanjski Blaž razgaljen na modni brvi z dekletom

doncic Ekipa24.si

Ni počitka za Dončića! Glejte kje in kako se je...

Šport

Zlato za Tima Rusa, srebro za Tijo Kastelic

Piše: R.K.

Čas objave:
27.02.2023 08:55

Včeraj je v športni dvorani v Logatcu potekal 4. MRNTZ turnir, ki so se ga v lepem številu udeležili tudi najmlajši iz NTK Krka Novo mesto. Deset člansko ekipo mladih krkašev je tokrat na odlično obiskanem turnirju vodil Daniel Šarlah. V Logatcu je vse boljšo igro potrdil Tim Rus, ki je bil zmagovalec med učenci 4. in 5. razredov. Njegovo zmago je z drugim mestom 'okronala' Tija Kastelic, in sicer v konkurenci učenk osmega in devetega razreda. Nastopili so še: Žak Ljubi, Tristan Korenič, Maj Antić, Bor Rostohar, Barbara Jedlovčnik ter najmlajši Erazem Somrak, Nik Pajić ter Peter Jedlovčnik, ki so se v dresih NTK Krka Novo mesto s svojim voditeljem ponosno postavili pred fotoaparat.

V Logatcu je vse boljšo igro potrdil Tim Rus, ki je bil zmagovalec med učenci 4. in 5. razredov. Njegovo zmago je z drugim mestom 'okronala' Tija Kastelic, in sicer v konkurenci učenk osmega in devetega razreda.

Nastopili so še Žak Ljubi, Tristan Korenič, Maj Antić, Bor Rostohar, Barbara Jedlovčnik ter najmlajši Erazem Somrak, Nik Pajić ter Peter Jedlovčnik, ki so se v dresih NTK Krka Novo mesto s svojim voditeljem ponosno postavili pred fotoaparat.