stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

VOLITVE 22 Novo mesto

PRAVILA RADIA KRKA ZA SPREMLJANJE VOLILNE KAMPANJE ZA LOKALNE VOLITVE 2022

Piše: RK

Čas objave:
05.10.2022 00:00

Radio Krka v skladu z zakonom o volilni in referendumski kampanji objavlja pravila spremljanja volilne kampanje za volitve predsednika Republike Slovenije, ki bodo 20. novembra 2022.

V času volilne kampanje, ki se začenja 20. oktobra 2022 in konča 19. novembra 2022 opolnoči, to je 24 ur pred dnevom glasovanja, Radio Krka ponuja možnost objave predvolilnih oglasov, ki bodo objavljeni v terminih, tudi sicer namenjenih oglaševanju.

Poleg oglasov radio Krka ponuja možnost zakupa kontaktne oddaje v dolžini 3 minute ali 3x3 minute. Oddaje bodo predvajane ob ponedeljkih, sredah in petkih ob 12.20, 16.05 in 18.05 uri po ceniku, ki velja za čas volilne kampanje.
Zakup oz. datum naročene oddaje je potrebno rezervirati vsaj 3 dni pred objavo. Velja načelo, da Radio Krka potrdi zakup termina, če ga predhodno ni zakupil drug naročnik. V primeru, da termin ni več na voljo, se oglaševalcu ponudi druga možnost v okviru uredniške politike radia. Enako velja tudi za oglase, naročiti jih je potrebno vsaj 3 dni pred objavo. Naročene oddaje in oglase bomo objavljali v skladu s splošnimi pogoji in po ceniku, ki velja za čas volilne kampanje.

Naročene oddaje in oglasi bodo jasno zvočno označeni, naveden bo naročnik oz. plačnik oddaje. Naročnik mora izvajalcu ob naročilu oz. vsaj en delovni dan pred predvajanjem posredovati naročilnico, sicer predvajanje ne bo realizirano.

V primeru, da bo kdo od zaposlenih kandidiral za katerokoli politično funkcijo, se v predvolilnem obdobju ne bo pojavljal v programu, niti ne bo vodil volilnih oddaj.

Ugovore zoper morebitne nepravilnosti pri izvajanju teh pravil sprejema odgovorna urednica Radia Krka Petra Majdič. Kontaktni elektronski naslov Radia Krka za oglaševanje v času volilne kampanje je aurelia.papez@radiokrka.si.

Pravila so objavljena na www.radiokrka.si.

Cenik oglaševanja na radiu Krka - Lokalne volitve 22

Cenik oglaševanja na radiu Krka - Lokalne volitve 22