nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Zabavno Novo mesto

Black Diamond z novim singlom

Piše: Radio Krka

Čas objave:
04.01.2016 09:02

Heavy metal skupina Black Diamond znova preseneča. Včasih tudi tako, da odstopa od smernic, ki naj bi jih menda narekovala pripadnost določenemu glasbenemu žanru.

Kitarist Igor Manasijevič v smehu poudari, da skupina zaradi tega nikakor ni v fazi razpadanja, iskanja same sebe ali kaj podobnega. Nasprotno, kot že večkrat radi eksperimentirajo v različne smeri, tudi s sodelovanjem z različnimi glasbenimi gosti, katere druži skupna lastnost - so izvrstni umetniki, ki predvsem ljubijo glasbo in seveda znajo v njej uživati.

Takšna je tudi odlična mlada pevka Špela Cesar, ki se kot debitantka predstavlja na tokratnem novem singlu ˝Above The Sky˝. 24-letna študentka predšolske vzgoje se je ob frontmanu Žaku Tataju, starem mačku glasbene scene več kot odlično znašla in navdušila celotno zasedbo. Špela sicer zase skromno pove, da nima posebnega glasbenega ozadja, je le dekle, ki se ob petju in igranju kitare neizmerno zabava. Prepričana je, da bo glasba tudi v prihodnje eno njenih glavnih življenjskih vodil, temu pa bo gotovo doprinesla tudi odlična Black Diamond izkušnja.


Člani zasedbe ob izidu »Above The Sky« še dodajajo: ˝Veseli smo, da smo se tokrat odločili za malo drugačen pristop. Mislimo, da je ta pesem to enostavno potrebovala. Gre za neke vrste osebno ljubezensko izpoved, komunikacija med moškim in žensko pa naredi učinek zgodbe še bolj avtentičen. Ta zgodba govori o idealu – tisti nepozabljeni ljubezni, ki je morda nikoli nismo bili vredni, a bi bili zanjo še vedno pripravljeni tudi umreti!˝

Black Diamond_ Above The Sky.mp3