Princ Andrew Svet24.si

Princ Andrew le še sprehajalec psov?

maxresdefault Svet24.si

FOTO: Najbogatejši vladar ima 7000 luksuznih ...

Peter-Suhel Necenzurirano

Bivši šef Janševega kabineta v treh letih do ...

igor pirkovic bobo Reporter.si

Manipulacija Igorja Pirkoviča v TV Dnevniku: ...

Šeško Ekipa24.si

Saj ne boste verjeli! Slovenci pristali na ...

kmetija Njena.si

Komu pripada glas pripovedovalca v šovu Kmetija?

matjaž kek jan oblak Ekipa24.si

V srce! Kek o očitkih, da Slovenci nočejo igrati...

Zabavno Novo mesto

Captain Morgan's Revenge postali XSKULL8

Piše: P.M.

Čas objave:
06.03.2020 10:01

Radijci Krke smo neizmerno veseli za našega Roka Žurgo, kateremu je uspel veliki met s svojo skupino! ČESTITKE ROK!

Po petih letih pisanja svoje rock zgodbe so fantje iz Captain Morgan's Revenge dosegli novo, izredno uspešno stopnico v svojem delovanju: podpisali so pogodbo z založbo RTR Records in ob tem dobili novo ime, novo grafično podobo in novo zgodbo.

"Ob tem gre najprej zahvala izredni podpori naše publike že od samih začetkov," poudarjajo fantje in dodajajo, da je za njimi težka, a zanimiva pot. "Ni bilo vedno lahko, bilo pa je uspešno. Imeli smo veliko dobrih nastopov, spoznali ogromno super ljudi, ki so postali kot naša družina. Skupaj smo ustvarili nekaj nepozabnih trenutkov, v katerih ste bili z nami," nagovarjajo svoje oboževalce ob novi pomembni prelomnici. "Podpisali smo pogodbo s tujo založbo RTR Records, in to nam ne bi uspelo brez vaše podpore!"

Slovo Captain Morgan's Revenge, pozdravljen XSKULL8
Zadnji uradni nastop pod imenom Captain Morgan's Revenge se je odvil 29. februarja v Mladinskem kulturnem klubu Bele krajine v Črnomlju. Pod okriljem založbe RTR Records so v sklopu koncerta obeležili tudi uradni podpis pogodbe in prvič uradno pozdravili novoimenovani band XSKULL8. »Špil je bil super. Klub prehladu, zatečenim grlom in smrkajočim nosovom smo zadevo pripeljali do konca, kar pa, kot vedno, ne bi bilo možno brez podpore publike. Prav ti, najbližji podporniki, ki so se udeležili našega zadnjega špila, bodo zapisani v zgodovino, saj smo se vsi skupaj podpisali na zastavo Captain Morgan's Revenge. Ta nam sedaj sicer ne pride več prav, bo pa po prenovi prostorov za vedno visela v MKK-ju,« opisujejo nepozabno noč in pri tem poudarjajo, da »morajo pohvaliti tudi ekipo Mladinskega kulturnega kluba Bele krajine, ki se je izredno potrudila in je za nas, kot vedno, poskrbela tako kot se spodobi.«

Nova zgodba
Poleg novega imena in grafične podobe fantje prvovrstno stavijo na novosti, ki se obetajo v glasbi. "Že nekaj časa delamo na novem materialu, ki prinaša nekaj bolj trdega in svežega, a vseeno zvestega nam in naši publiki. Kar prihaja, bo neverjetna zmes naših začetnih temeljev, sprotnih izkušenj in rasti ter prihajajočih osvežitev nove zgodbe," se veselijo XSKULL8. Prvo poslastico pod novim imenom fantje obljubljajo že zelo kmalu. Posneli so namreč že video za nov single, ki samo še čaka na izzid.