phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

meghan markle Svet24.si

Meghan meni, da se jima je dvor maščeval

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

04-tv-dobrizdravniki-2-dobrizdravnik Njena.si

Skrita vloga zvezdnika v seriji Dobri zdravnik

Klemen Slakonja Njena.si

Slakonja o odnosu s partnerko, igralko Mojco Fatur...

Zabavno Novo mesto

FOTO: Najlepša jesen z družino

Piše: M.K.

Čas objave:
31.10.2019 18:08

Radijka Ajda Zorko ima med različnimi letnimi časi rada tudi jesen, saj zna tudi v njej kljub številnim službenim obveznostim najti veliko dobrega in zanimivega. Dragocene in redke proste trenutke najraje preživlja s svojo družino, ki ji pomeni največ na svetu.

20190922_105503-01.jpeg
Ajda v vinogradu
Foto: lastni arhiv

" Letošnjo pravljično lepo jesen sem izkoristila predvsem za sprehode po šelestečem listju z mojo družino. Veliko časa tudi sicer preživljamo v naravi, na prijetnem svežem zraku, zato smo bili še kako veseli sončnega in toplega vremena, ki je bil naš zaveznik pri skupnih družinskih izletih. Obožujemo tudi slasten kostanj, vendar ga letos sami nismo pekli, jedli smo ga le na kostanjevem pikniku, ki so ga pripravili pri mojih deklicah v vrtcu. Enostavno nam je zmanjkalo časa, poleg tega pa smo si pri zelo visokih jesenskih temperaturah raje privoščili osvežujoč sladoled, " vsa nasmejana spomine na prijetno jesen strne Ajda. " Z mojima čudovitima hčerkama pa si bomo letošnji jesenski čas jesen zapomnile po edinstvenem doživetju, da smo si vzele "ženski dan" in se za ves dan čisto same odpravile v čarobni Volčji Potok, kjer smo se potepale po svežem zraku, se igrale, iskale pot iz labirinta, se fotografirale in predvsem uživale. Vsi skupaj pa smo si letos prvič ogledali kasaške dirke v Šentjerneju. Z videnim smo bili zelo zadovoljni, zato se bomo tja po nova prijetna doživetja zagotovo še vrnili."

20191025_133753-01.jpeg
Ajda ima rada jesen
Foto: lastni arhiv

Voditeljica z Radia Krka pa je tudi velika ljubiteljica kulinarike, zato je v okusni in kakovostni hrani še kako uživala v Tednu restavracij. " Uf, koliko lepih spominov! Videli, doživeli in okusili smo veliko novega, najpomembnejše pri tem pa je, da smo bili skupaj in takrat nam je najlepše. Letošnja jesen je bila res jesen čudovitih presežkov, najdragocenejši in najlepši trenutki pa so vsekakor tisti, ki jih preživim s svojo družino."

received_405206263703996-01.jpeg
Ajda ima rada tudi odlično hrano
Foto: lastni arhiv