duhovna pot Dobra karma

Ko drugi mislijo, da ste umrli, ste v resnici ...

donald-trump, melania-trump Svet24.si

VIDEO: Ob Donaldu mračna Melania. Ob tem, kar je ...

matej lahovnik-pl Reporter.si

Poglejte, koliko so davkoplačevalce stali ...

andrej sisko stajerska varda bobo2 Svet24.si

Šiškova varda nadlegovala lastnika kampa

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ere Petra Vriska je konec

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

franko bajc Njena.si

Franko, kot ga še niste videli

Zabavno Novo mesto

FOTO: Simpatična voditeljica pred mikrofonom

Piše: M.K.

Čas objave:
24.02.2020 17:46

Dolenjska voditeljica in programska urednica Petra Majdič je vedno zabavna in sproščena pri vodenju priljubljenega programa Radia Krka. S svojim prijetnim videzom bi zlahka delala tudi na televiziji, saj velja za eno najlepših radijskih voditeljic. Vprašali smo jo, kako kljub zahtevni in stresni službi poskrbi za svoj videz, da vedno izgleda odlično.

»Prisegam na gibanje in zdravo prehrano, zato že v začetku novega leta intenzivneje telovadim in se posvetim lahkotnemu jedilniku. Ta ni čisto opustošen, ampak bolj zdravo izpopolnjen z zelenjavo in z več manjšimi obroki,« povzame svoje vsakodnevne navade simpatična krkašica. »Spremembe niso prehude, je pa res, da na ta način začnem prebujati svoje telo iz zimskega spanja, po katerem ponavadi izgledam kot polh,« v smehu doda zabavna Petra, ki ji ni težko priznati, da ta »čistka« in prebujanje telesa izboljšata njeno počutje in dvigneta razpoloženje, kar se pozna predvsem v etru. »Takrat postanem bolj energična in razigrana radijska družba, kot na primer v zimskih mesecih, ko poslušalce raje pobožam z besedami in umirjeno peljem skozi dneve.« Je pa intenzivnejša telovadba v začetku leta vedno priprava na kasnejše zunanje aktivnosti, ko zelo rada tudi kolesari. Skupaj z njenim prisrčnim sinom Brinom prevozita tudi po več deset kilometrov.

simpatična-dolenjska-voditeljica
Simpatična dolenjska voditeljica v studiu Radia Krka
Foto: Radio Krka

»Ob vsem tem res spijem ogromno vode, spanje pa še vedno ni na moji strani, nikoli ga ni zares dovolj. Včasih imam občutek, da bom ob vseh obveznostih, ki jih imam doma, kot mama sedemletnika, s katerim živiva sama, v službi in ob ostalih vsakodnevnih aktivnostih, nekega dne samo sebe srečala na stopnišču«, zaključi sproščena in zabavna Petra, ki jo lahko poslušate na »najboljšem zame«.