profimedia-0106600992 (1) Dobra karma

Vaš rojstni datum ima močan vpliv celo na vaše ...

horoskop_astrologija_zodiak Svet24.si

Horoskop za četrtek, 21. januarja

janja sluga bobo1 Reporter.si

Portali SDS so se zaradi nastopa v Studiu City ...

otrok, trgovina, trgovina z otroškim programom Svet24.si

Kaj vse se odpira v devetih regijah z boljšo ...

Janša-Jelinčič Necenzurirano

Koliko stane podpora Jelinčičeve SNS? Tri ...

Hillary Clinton Kamala Harris in Michelle Obama Odkrito.si

Zakaj je toliko žensk na inavguraciji nosilo ...

Robbie Williams Odkrito.si

Robbie Williams zbolel za korono

Zabavno Novo mesto

FOTO: Simpatična voditeljica pred mikrofonom

Piše: M.K.

Čas objave:
24.02.2020 17:46

Dolenjska voditeljica in programska urednica Petra Majdič je vedno zabavna in sproščena pri vodenju priljubljenega programa Radia Krka. S svojim prijetnim videzom bi zlahka delala tudi na televiziji, saj velja za eno najlepših radijskih voditeljic. Vprašali smo jo, kako kljub zahtevni in stresni službi poskrbi za svoj videz, da vedno izgleda odlično.

»Prisegam na gibanje in zdravo prehrano, zato že v začetku novega leta intenzivneje telovadim in se posvetim lahkotnemu jedilniku. Ta ni čisto opustošen, ampak bolj zdravo izpopolnjen z zelenjavo in z več manjšimi obroki,« povzame svoje vsakodnevne navade simpatična krkašica. »Spremembe niso prehude, je pa res, da na ta način začnem prebujati svoje telo iz zimskega spanja, po katerem ponavadi izgledam kot polh,« v smehu doda zabavna Petra, ki ji ni težko priznati, da ta »čistka« in prebujanje telesa izboljšata njeno počutje in dvigneta razpoloženje, kar se pozna predvsem v etru. »Takrat postanem bolj energična in razigrana radijska družba, kot na primer v zimskih mesecih, ko poslušalce raje pobožam z besedami in umirjeno peljem skozi dneve.« Je pa intenzivnejša telovadba v začetku leta vedno priprava na kasnejše zunanje aktivnosti, ko zelo rada tudi kolesari. Skupaj z njenim prisrčnim sinom Brinom prevozita tudi po več deset kilometrov.

simpatična-dolenjska-voditeljica
Simpatična dolenjska voditeljica v studiu Radia Krka
Foto: Radio Krka

»Ob vsem tem res spijem ogromno vode, spanje pa še vedno ni na moji strani, nikoli ga ni zares dovolj. Včasih imam občutek, da bom ob vseh obveznostih, ki jih imam doma, kot mama sedemletnika, s katerim živiva sama, v službi in ob ostalih vsakodnevnih aktivnostih, nekega dne samo sebe srečala na stopnišču«, zaključi sproščena in zabavna Petra, ki jo lahko poslušate na »najboljšem zame«.