pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Zabavno Novo mesto

HIT DNEVA: Destiny - Not My Soul

Piše: Radio Krka

Čas objave:
23.11.2015 06:59

Letošnja evrovizijska predstavnica Malte, Destiny Chukunyere, ki je slavila na Pesmi Evrovizije za otroke 2015, je s svojim izjemnim glasom prepričala in navdušila občinstvo tako v dvorani Armeec kot tudi pred televizijskimi sprejemniki po Evropi.

Destiny je 13-letna mlada pevka, ki se posveča študiju v Hamrunu. Poleg tega, da intenzivno prepeva zadnja tri leta, in sicer pod budnim očesom inštruktorice Marie Abdilla, obožuje tudi gledališko igro. Kljub svoji mladosti je Destiny osvojila že več glasbenih nagrad na Malti, med drugim tudi nagrado za najboljšo interpretacijo na festivalu Singer Stage International Festival ter veliko nagrado (Grand Prix) med udeleženci sedmih različnih držav. A to še ni vse, saj je zastopala Malto na mednarodnem festivalu v San Remu, kjer je maja 2013 osvojila prav tako veliko nagrado oziroma Grand Prix.

Njena glasbena kariera se je nato le še stopnjevala. Leta 2014 je sodelovala na festivalu Konkors Kanzunetta Indipendenza Junior, kjer je s pesmijo Festa T’Ilwien osvojila tretje mesto. Kasneje je osvojila še lovoriko 'glasbenik leta' ter sodelovala na mnogih festivalih, kjer je bila vedno več kot opažena.

Sodelovanje na otroški Evroviziji je bilo nekaj, kar si je Destiny, katere cilj je, da bi bili ljudje srečni skozi glasbo, resnično najbolj želela. Na nacionalnem izboru ji je julija letos uspelo premagati vseh dvajset sodelujočih glasbenikov, z zmago tako na domačih tleh kot tudi v Sofiji pa je prekosila sama sebe.


Uspeh Slovenije


Pesem Evrovizije za otroke 2015 si bomo sicer zapomnili za vedno, saj je za izjemen uspeh Slovenije poskrbela 12-letna Lina Kuduzović, ki je s pesmijo Prva ljubezen / First Love osvojila vrhunsko tretje mesto. Čestitke mladi pevki prihajajo od vsepovsod, presrečna pa je tudi mlada in talentirana pevka.

Destiny Chukunyere - Not My Soul - Malta - 2015 Junior Eurovision Song Contest.mp4