901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Zabavno Hrvaška

HIT DNEVA: Gibonni po angleško

Piše: Radio Krka

Čas objave:
14.05.2013 09:32

Gibonni, eden od najbolj popularnih hrvaških kantavtorjev, predstavlja novi single 'Ain't bad enough for R'N'R'. Tako skladba kot album '20th Century Man' sta v celoti posneta v angleškem jeziku!

Gibonni je s tem albumom naredil prvi veliki korak na tujo glasbeno sceno - album je že izšel v Italiji, Avstriji, na Madžarskem, Češkem in Poljskem, Gibonni pa ga je na koncertih promoviral z nastopi z Mickom Hucknalom (Simply Red) v Budimpešti in Pragi.

Aleksandar Dragaš, pomemben hrvaški glasbeni kritik, je med drugim o albumu zapisal: »Gibonni je natančno izbral nišo, v katero se najbolje vklaplja to, kar počne na domačem tržišču; hrvaški know-how je vklopil v evropsko in svetovno ponudbo classik rocka, za kar je zaslužen tudi producent Andy Wright, ki je isti posel opravljal za Simply Red, Simple Minds, Eurythmics, Toma Jonesa in niz drugih 'top of the pops' izvajalcev.«

Album '20th Century Man' v izdaji Gibonnijeve založbe Mala vrata in založbe Dallas bo kmalu v redni pridaji na vseh običajnih prodajnih mestih, do takrat pa Gibonni album predstavlja s sklabo 'Ain't bad enough for R'N'R', ki jo že lahko slišite na radijskih postajah. Čistokrvno rock'n'roll skladbo z duhovitim besedilom izvrstno bogatijo soul pihalna sekcija in sijajni gospel spremljevalni vokali. Za skladbo bo Gibonni kmalu posnel tudi videospot.