stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Slovenija v žaklju ali ko je dovoljeno vse

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Zabavno Ljubljana

Najbolj usodna Slovenka 2015 je....

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
06.11.2015 06:05

Bralci revij, ki izhajajo pod okriljem družbe Media24, so za femme fatale oziroma najbolj usodno Slovenko 2015 izbrali glasbenico Nuško Drašček. Gre za umetnico, ki se ne ustraši nobenega izziva in se imenitno znajde v vseh glasbenih žanrih, so sporočili iz Media24. Poleg Draščkove se je za naslov potegovalo še osem kandidatk.

Nuška Drašček je leta 2004 nase opozorila z zmago v televizijski oddaji Bodi idol, od takrat pa počasi, vztrajno in potrpežljivo gradi svojo kariero, so zapisali pri Media24. Diplomirana politologinja, ki trenutno končuje študij petja na Akademiji za glasbo v Ljubljani, je bila članica številnih zborov, med drugim tudi našega najbolj znanega jazzovskega zbora Perpetuum Jazzile.

Draščkova se kot vsestranska pevka navdušuje nad številnimi zvrstmi, od opere, gospela, šansona, popevke, popa, jazza, funka do muzikalov. Nastopila je na mnogih festivalih in različnih tekmovanjih, nazadnje s svojimi imitacijami svetovno znanih glasbenikov v televizijski oddaji Znan obraz ima svoj glas. "Fatalnost povezujem z energijo in karizmo, sama pa se najbolj fatalno počutim na odru," je po navedbah Media24 ob izboru dejala Draščkova.

Za naslov so se potegovale še Nika Veger, Veronika Podgoršek, Vesna Zornik, Anika Horvat, Ana Maria Mitić, Azra Selimanović, Marjetka Vovk in Katarina Habe.

Izbor je letos prvič potekal pod okriljem nove revije Fatalna, zmagovalko pa so izbrali bralci revij Zarja, Zvezde, Avenija, Bodi zdrava, Vklop in Maja. Razglasili so jo na današnji prireditvi v ljubljanski Festivalni dvorani, ki jo je povezoval družabni kronist Nejc Simšič. Nastopili so tudi hrvaški glasbenik Petar Grašo in akrobatski duo F&B Acrobatics, so še sporočili iz Media24.

Izbor femme fatale so v Sloveniji prvič pripravili leta 2004, ko je naslov osvojila Tanja Ribič.