Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

naslovnica izmajlova2 Svet24.si

Pred tremi leti je njen poklic visel na nitki, ...

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Zabavno Novo mesto

FOTO: Rok pred izidom novega singla

Piše: M.K.

Čas objave:
20.04.2020 12:37

Zabavni radijec Rok Žurga ima zelo razburljivo leto, polno pozitivnih sprememb. Njegov band Captain Morgan's Revenge je dosegel izjemen preboj in podpisal pogodbo s tujo založbo RTR Records. Zagnani dolenjski rokerji so ob tem dobili novo ime XSKULL8. Ob tem poudarjajo, da jim je uspelo predvsem zaradi izredne podpore njihove najboljše publike.

»To je tisto, kar nas žene naprej. Zaradi naše publike se še bolj trudimo in zato, ker hočemo ostati z njimi v kontaktu smo tudi začeli z videi v živo, ki jih že cel mesec prenašamo vsako soboto ob osmih zvečer na našem uradnem Facebook profilu," je povedal Rok, ki je v teh dneh polno zaposlen in spretno usklajuje delo na radiu in obveznosti, ki jih ima z bandom.

XSKULL8 2.jpg
XSKULL8 in Rok Žurga (spredaj)
Foto: lastni arhiv

Kot vedno, je tudi zdaj poln mladostne energije, zato mu nikoli ne zmanjka časa za tisto, kar počne najraje. »Res ni enostavno. Ima pa ta izolacija po eni strani tudi dobro plat. Ker smo primorani ostati doma, ker ne moremo hoditi po koncertih, smo se še dodatno posvetili naši glasbi, produkciji in osebnostni rasti. Res, se mi zdi, da smo kot band močnejši kot smo bili kadarkoli.« 

Svoje oboževalce bodo XSKULL8 razveselili že ta teden, ko bodo v soboto, 25. aprila izdali nov singel, prenos pa si boste v živo lahko ogledali tudi na FB strani Radia Krka.