nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Zabavno Ljubljana

VIDEO: Perpetuum Jazzile z novo priredbo in videospotom

Piše: Radio Krka

Čas objave:
21.09.2015 10:20

Najuspešnjejša slovenska vokalna zasedba Perpetuum Jazzile je svežo video podobo nadela svoji novi izključno vokalni priredbi hita Footloose, medtem pa so z vsemi videospoti na YouTubu že presegli mejnik pri 50 milijonih ogledov.

Po veliki trojni premieri novega koncertnega programa oktobra v Cankarjevem domu se PJ odpravlja na gostovanja na Kitajsko, v Francijo in Estonijo.

"Nova sezona Perpetuum Jazzile (PJ) bo v znamenju mnogih novosti, zato bi z vami radi delili nekaj največjih med njimi. Prvi v sklopu večjih novih videospotov, ki se obetajo v PJ sezoni 2015/2016, je video za našo a cappella priredbo svetovno znanega hita iz 80-ih, Footloose. Z njim želimo ljudem povedati, da ob vseh resnih stvareh, ki jih počnemo in se nam dogajajo v življenju, nikoli ne smemo pozabiti nase, na lastne želje in hrepenenja, ampak si upati se kdaj tudi samo brezskrbno zabavati,"so sporočili iz Perpetuum Jazzile.


V opisu pod vidom na YouTube-u so sicer zapisali: "Naj naj bo v opomin, da ob vseh resnih stvareh, ki jih počnemo in se nam dogajajo v življenju, nikoli ne pozabimo nase, na lastne želje in hrepenenja. Jih nikoli ne zatiremo, ampak jim dovolimo, da se uresničujejo in popestrijo naš vsakdan."

Perpetuum Jazzile - Footloose.mp4