franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Zabavno Las Vegas

VIDEO: Taylor izvajalka leta, Bieberja izžvižgali

Piše: Radio Krka

Čas objave:
20.05.2013 20:48

V Las Vegasu je potekala podelitev glasbenih nagrad billboard. Najprestižnejšo nagrado je prejela Taylor Swift, glasbeni mejnik pa naj bi postavil Justin Bieber, ki so ga nekateri zaradi tega izžvižgali.

Bieber je v hotelsko-zabaviščnem kompleksu MGM Grand prejel nagrado za najboljšega moškega izvajalca leta in kipec za ''inovativnost in iznajdljivost v glasbi'', ki so mu ga podelili na podlagi glasov oboževalcev. Ko je prišel na oder, so ga nekateri nagradili z žvižgi, kar mu seveda ni bilo všeč. ''Star sem 19 let. Mislim, da mi gre kar dobro od rok,'' je po krajšem premoru dejal nekoliko užaljeno mladi Kanadčan, ki se je sicer v zadnjem času zapletel v kar nekaj škandalov. ''Vse se mora vrteti okrog glasbe. Ne gre za kakšen trik, sem umetnik, ki ga morate jemati resno. Vsi neumneži pa naj utihnejo.''

Taylor Swift je prejela najbolj prestižno nagrado, in sicer za izvajalca leta. ''Z vami imam najdaljše in najboljše razmerje,'' se je v svojem govoru zahvalila oboževalcem.

Pop diva Madonna je prevzela nagrado za najboljšega koncertnega izvajalca oziroma izvajalko, saj je bila njena turneja MDNA Tour v lanskem letu najbolj dobičkonosna (88 koncertov si je ogledalo 2,2 milijona ljudi, ki so za vstopnice odšteli skupno 305 milijonov dolarjev). Na odru, kamor je prišla skupaj s članom skupine Black Eyed Peas will.i.am-om, je s svojimi nogavicami s podvezicami pritegnila kar nekaj pozornosti. ''Kot pevka potrebujem oboževalce. Hvala, da me podpirate zadnja tri desetletja,'' je dejala.

Med drugimi zanimivejšimi dobitniki so bili še Nicki Minaj (najboljša raperka), Carly Rae Jepsen (Call me maybe je bila razglašena za najboljšo digitalno pesem), David Guetta (najboljši izvajalec elektronske glasbe), nagrado billboard 200 za najuspešnejši album pa je za svoj Red prejela že omenjena Taylor Swift, ki je bila vsega skupaj nominirana kar 11-krat, domov pa je odšla z osmimi nagradami. Posebno nagrado je zaradi svoje uspešne kariere in prispevka v glasbeni industriji prejel Prince, ki je ob koncu prireditve zapel venček svojih uspešnic.

Med nastopajočimi se je prvi predstavil Bruno Mars, sledili pa so Justin Bieber (zapel je Take You) in will.i.am (#ThatPOWER), Jennifer Lopez in Pitbull (#LiveItUp), Nicki Minaj in Lil Wayne (High School), Christina Aguilera in Pitbull (Feel This Moment). Sledili so Selena Gomez, Chris Brown, Psy in Taylor Swift, največ pozornosti pa je pritegnil Miguel, ki je med pesmijo Adorn padel z odra na dve oboževalki.

Justin Bieber Wins _Milestone Award_ @ 2013 Billboard Music .flv