jernej damjan, niki, taya damjan Dobra karma

Iskrena Jernej in Taya Damjan - tudi o novem ...

1_ilka štuhec Svet24.si

FOTO: Ilka Štuhec navdušila s počitniško ...

UV-moski jajca denar-profimedia-0335034042 Reporter.si

Moška prostitucija: pri prodajalcih teles, ki ...

bojana-beović Svet24.si

Bojana Beović: Stanje je kar kritično. Živimo ...

janez-janša, viktor-orban, aleksandar-vučić Necenzurirano

Vučić, Orban, Janez – vse za biznis danes ...

IMG_20200708_113611_886 Odkrito.si

Omar Naber - Skriva otroka???

Helena Blagne Njena.si

V takšnem razkošju uživa Helena Blagne

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO: Krka ob enih - Adria Mobil bo širila proizvodnjo

Piše: M.K.

Čas objave:
14.03.2019 13:05

V informativni oddaji Krka ob enih, je bila danes z vami Martina Kuplenk.

SVET NA KRKI: Družbeno omrežje Facebook, ki ima več kot dve milijardi uporabnikov, se je včeraj soočalo z več težavami hkrati - štiri glavne Facebookove aplikacije velik del dneva niso delovale, poleg tega so po ameriški preiskovalci začeli kriminalistično preiskavo deljenja podatkov o uporabnikih.

Šibeniška policija je danes sporočila, da je 31-letnik preživel padec s 40 metrov visokega šibeniškega mostu. Trenutno se zdravi v bolnišnici v Šibeniku. Ni še jasno, ali je moški z mostu skočil ali pa je padel. Preiskava še poteka.

Slovenski smučarski skakalec Jernej Damjan je dobil prav posebno čast. S strani športnikov in športnic, ki so tekmovali na minulem svetovnem prvenstvu v Seefeldu, je bil izvoljen v komisijo športnikov pri Mednarodni smučarski zvezi (Fis) z mandatom do naslednjega svetovnega prvenstva leta 2021.

KRKA DOMA: Novomeška družba Adria Mobil namerava razširiti proizvodnjo na območju svoje novomeške tovarne. Njen kompleks na novomeški Straški cesti, na katerem delujejo od leta 2005, pokriva 15 hektarjev zemljišča, medtem ko njen proizvodni kompleks, za zdaj dosega dobrih 38.000 kvadratnih metrov. V Adrii poudarjajo, da pri tem ne gre le za naložbo v nepremičnino, temveč predvsem za naložbo v nove tehnologije, s katerimi "postajajo njihovi procesi prijaznejši tako za okolje kot za ljudi". 

Eden izmed pomembnih korakov na poti do okoljskih sprememb je regionalni projekt Zeleno Posavje, v okviru katerega je brežiška Komunala skupaj s partnerskimi podjetji ozavestila več kot 70.000 prebivalcev posavske regije.  Z brežiškimi osnovnimi šolami so zbrali skoraj štiri tisoč litrov odpadnega jedilnega olja, s tem pa zaščitili več kot 3 milijarde litrov vode na planetu. Občani lahko odpadno olje po novem oddajo v šestih za ta namen postavljenih zbirnikih, in sicer treh v Brežicah in treh v Krškem. 

Ob 20. obletnici delovanja Lions kluba Trebnje, podarjajo koncert vsem dobrim ljudem. Koncert bo to soboto, 16. marca 2019, ob 18. uri v Športni dvorani Trebnje. Med nastopajočimi so Nuša Derenda, Jerica Steklasa, Godalni orkester in Otroški pevski zbor Glasbene šole Trebnje. Vstopnine za sobotni koncert ni, vsi nastopajoči so se odpovedali honorarju z željo, da se zbrane donacije in prostovoljne prispevke nameni nadarjenim otrokom za uresničitev njihovih potencialov.

Krka ob enih, 14.03.2019

Informativna oddaja Radia Krka ob 13. uri