peterka1 Svet24.si

Primož Peterka in njegovih dvanajst kitajskih ...

čas Dobra karma

Tedenski horoskop: vi boste določali svoj čas in...

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 16. decembra

Reinhard Heydrich Svet24.si

Grob 'arhitekta holokavsta' odprt

srečna ženska Dobra karma

12 astroloških znakov in hvaležnost do konca ...

dejan-krajnc Njena.si

Koliko je bila vredna irokeza Poskočnega Dejana?

ksenija sešel zadnje slovo Njena.si

'Ksenija hvala bogu ni več trpela, ni čutila ...

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO: Krka ob enih - V Brežicah uradno odprli prenovljeno Borštnikovo ulico

Piše: Radio Krka

Čas objave:
26.11.2019 13:04

V informativni oddaji "Krka ob enih" sem bila danes z vami Mojca Prosenc.

SVET NA KRKI: Nadzorniki Pošte Slovenije na ponedeljkovi seji niso sprejeli odločitve o izplačilu nagrade za poslovno uspešnosti oziroma božičnice zaposlenim, ki jo zahteva Sindikat delavcev prometa in zvez in v nasprotnem primeru grozi z novo stavko. 


Albanijo je danes stresel močan potres z magnitudo 6,4, ki so ga čutili po vsem Balkanu ter tudi v Italiji in Sloveniji. Potres je zahteval najmanj šest življenj, več deset ljudi je poškodovanih. V Tirani so ljudje v paniki bežali na ulice.

KRKA DOMA: V Brežicah so po trimesečni prenovi uradno odprli Borštnikovo ulico. Prenova je bila sicer zaradi številnih in prepletenih napeljav zahtevna. Za prenovo te sicer krajše, a dokaj obljudene ulice v bližini ene večjih mestnih trgovin, je brežiška občina odštela nekaj več kot 110.000 evrov lastnega proračunskega denarja.


Jutri se zaradi slabe vremenske napovedi zaključuje sezona izposoje koles GoNm. Kolesa bodo na voljo takoj, ko bo to v letu 2020 omogočalo vreme.


LokalPatriot v sodelovanju z društvom Lajka, vse lastnike in ostale ljubitelje malih živali vabi na tečaj prve pomoči za male živali, ki bo to soboto ob 14. uri v Galeriji Simulaker. Na tečaj se je treba prijaviti do jutri, celoten izkupiček prijavnin pa bodo podarili društvu Lajka in bo namenjen oskrbi zapuščenih živali.

Osrednja informativna oddaja, 26.11.2019

Krka ob enih