sophie, vibrator Svet24.si

Mladi mamici se je vibrator zataknil v zadnjici

matej periš Svet24.si

Analiza DNK potrdila očetove besede: "Matej je ...

zelenski jansa tw Necenzurirano

Janševo orožarsko darilo Ukrajini

tonin jansa bobo2 Reporter.si

Tonin je že pred tednom dni vedel, kakšno past ...

slovenija Ekipa24.si

Posnetek iz slačilnice v javnosti! Slovenke ...

ljubezen-po-domače, mija-in-lovro Njena.si

Lovro o škodoželjnih govoricah, da Mija ni več ...

doncic pivo Ekipa24.si

Dončić pil pivo na dan tekme z Warriorsi? ...

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO: Krka ob enih – Zaprta DSO Metlika in obe regijski bolnišnici

Piše: Radio Krka/R.M.

Čas objave:
13.07.2020 13:05

V informativni oddaji "Krka ob enih" je bila danes z vami Renata Mikec.

SVET NA KRKI: Zaradi nevarnosti okužbe z novim koronavirusom so za obiskovalce vnovič zaprli domova starejših občanov v Hrastniku in Metliki. V Hrastniku so namreč minuli konec tedna potrdili okužbo pri eni od zaposlenih, v Metliki pa so se za ta ukrep odločili zaradi pojava nove okužbe v občini.

Dijaki in vsi ostali, ki so splošno maturo opravljali v spomladanskem roku, bodo danes seznanjeni z doseženim uspehom. Svoje rezultate pri posameznih predmetih lahko s pomočjo šifre na spletu pogledajo do srede, ugovori na izračun ocene pa so možni do četrtka.

KRKA DOMA: Delničarji Krke so na nedavni skupščini potrdili sklep o izplačilu dividend v višini 4,25 evra bruto na delnico, kar je za tretjino več kot lani. Ob seznanitvi s spodbudnimi polletnimi podatki o poslovanju so imenovali tudi štiri nove nadzornike.

Glede na splošno poslabšanje epidemiološkega stanja v zvezi s covidom-19 v Sloveniji, so obiski pacientov v Splošni bolnišnici Novo mesto do nadaljnjega prepovedani. Tako kot tudi v brežiški bolnišnici. Zaradi pojava nove okužbe v Občini Metlika pa so zaprli tudi metliški dom starejših občanov. Do nadaljnjega so tako onemogočeni tudi obiski.

V Lamutovem likovnem salonu Galerije Božidarja Jakca v Kostanjevici na Krki, je na ogled gostujoča razstava Prenavljamo!!!, ki so jo v ljubljanskem Muzeju za arhitekturo in oblikovanje pripravili lani. Razstava izpostavlja pomen sodelovanja, potrebnega za to, da stavbe, ki so preživele prvotno rabo, lahko vnovič oživijo. Predstavlja prenovljene zgradbe v Sloveniji, ki so nepogrešljiv del zgodovine mest in naselij ter nosilec lokalne ali celo nacionalne identitete. Razstava je na ogled do 13. septembra.

Podrobneje o vsem v oddaji »Krka ob enih«.

Krka ob enih, 13.07.2020

Osrednja informativna oddaja