katerina tikhonova Svet24.si

Putinovo hčerko "dobili" v Nemčiji. Neverjetno, ...

volodimir zelenski Svet24.si

Zelenski vrača udarec Kissingerju

nkbm_bobo Necenzurirano

Povezave z Rusi ogrožajo madžarski prevzem Nove ...

tonin tank blato Reporter.si

Tonin zmanjšuje slovenske kontingente v mirovnih ...

bojkic 1 Ekipa24.si

Grozljivo! Član slovenskega prvoligaša brutalno ...

Mija in Lovro Njena.si

Ljubezen po domače: Po konfliktu se imata še ...

simon rožman Ekipa24.si

Senzacija! Simon Rožman zapušča Celje, ...

Kronika

Izginilo 356 metrov armaturnih palic

Piše: R.K.

Čas objave:
25.08.2021 06:43

Policisti so na številko policije 113 prejeli 187 klicev, od tega je bilo 47 klicev takšnih, ki so zahtevali posredovanje policije.

Vlomi in tatvine
Iz gradbišča v Škocjanu so neznanci v zadnjih štirih dneh ukradli 356 m armaturnih palic, premeta 12 mm, v skupni teži okrog 1.500 kg. Gradbeno podjetje so oškodovali za okoli 3000 evrov.

Mejne zadeve in tujci
Ob pol osmi uri zvečer so policisti policijske postaje Brežice, vodnikov službenih psov ter Specializirane enote za nadzor državne meje iz Brežic na Čatežu ob Savi prijeli štiri državljane Pakistana, ki so v Slovenijo prišli izven mejnih prehodov. Postopki s tujci še niso zaključeni.


Prometna varnost
Krški policisti so obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila pri gradbišču ceste Krško – Brestanica. Po prvih ugotovitvah naj bi 56-letna voznica osebnega avtomobila zaradi prekratke varnostne razdalje trčila v 48-letnega voznika pred njo. 48-letnik je zaradi bolečin sam iskal zdravniško pomoč.

Novomeški policisti so popoldne na Prapreški poti na Otočcu 28-letnemu domačinu brez vozniškega dovoljenja zasegli osebni avtomobil. Za nameček je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,66 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Metliški policisti so v noči iz torka na sredo v Metliki ustavili  36-letnega voznika kombiniranega vozila iz Ljubljane. V postopku pa ugotovili, da ga vozi brez vozniškega dovoljenja, zato so mu ga zasegli.