Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Kronika

Niso umrli zaradi posledic prometnih nesreč

Piše: R.K.

Čas objave:
03.03.2023 09:53

Decembra lani in januarja letos so se zgodile tri prometne nesreče, v katerih so vozniki umrli na kraju nesreče. Obdukcije so pokazale, da je bila smrt posledica poslabšanja zdravstvenega stanja.

7. decembra lani se je zgodila prometna nesreča na dolenjski avtocesti, v smeri proti Obrežju, pri počivališču Zaloke, kjer je 62-letni voznik osebnega avtomobila na pospeševalnem pasu silovito trčil v zadnji del tovornega vozila. Voznik osebnega avtomobila je umrl na kraju nesreče. 16. januarja letos je na avtocesti iz smeri Ljubljane proti Obrežju, pri izvozu za Novo mesto, voznik tovornega vozila trčil v varovalno ograjo. Posredovali so reševalci, ki so ugotovili, da je voznik umrl na kraju nesreče. Prav tako 16. januarja letos je v Škrjančah pri Novem mestu 45-letni voznik osebnega avtomobila zapeljal s ceste, z vozilom obstal v jarku in umrl na kraju nesreče.

V vseh treh primerih so bile opravljene obdukcije in ugotovljeno je bilo, da vozniki niso umrli zaradi posledic prometnih nesreč, ampak je bila smrt posledica poslabšanja zdravstvenega stanja. Na cestah na območju Policijske uprave Novo mesto smo tako v letu 2022 obravnavali osem prometnih nesreč, v katerih je umrlo devet ljudi, letos pa na naših cestah ni bilo smrtnih žrtev zaradi prometnih nesreč.