Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

dino-in-hrvoje, skrito-v-raju Njena.si

Ste prepoznali drugačno igro Hrvoja in Dina?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Novice

Predstavitev športnih krožkov in programa NLB Šport mladim

Piše: R.K.

Čas objave:
28.04.2023 08:59

V šolskem letu 2022/2023 so v TPV Volley Novo mesto izvedli številne krožke odbojke na vseh osnovnih šolah v Novem mestu in okolici, namenjene kakovostnemu preživljanju prostega časa in socializaciji preko športa.

tpv-volley-novo-mesto, šport-mladim
Predstavitev športnih krožkov in programa NLB Šport mladim
TPV Volley Novo mesto
Krožki odbojke na osnovnih šolah imajo pomembno vlogo pri spodbujanju ljubezni do športa pri mladih. Namenjeni so vsem otrokom, ki jih zanima odbojka in bi radi izboljšali svoje spretnosti. Na krožkih odbojke se lahko otroci učijo v sproščenem okolju, brez pritiska na doseganje rezultatov. Prioriteta je sodelovanje in kakovostno preživljanje prostega časa. 

V krožkih je sodelovalo približno 200 otrok vseh starosti in različnih interesov. Poleg tega so v klubu sodelovali tudi v programu NLB Šport mladim, ki je namenjen spodbujanju ljubezni do športa in vključevanju otrok v športne aktivnosti.

Veseli so, da so se lahko vključili v ta pomemben projekt, ki spodbuja zdrav način življenja in skrbi za razvoj otrok. V sodelovanju s programom NLB Šport mladim so otrokom omogočili kakovostno preživljanje prostega časa in jih spodbujali k igranju odbojke.

Projekt jim je omogočil tudi, da so se povezali z drugimi odbojkarskimi klubi po Sloveniji, s katerimi so skupaj sodelovali na Rudolfovem turnirju, ki se je odvil kot zaključek Top dom lige, v kateri je sodelovalo preko 300 otrok na skupno 9 turnirjih. Prioriteta Topdom lige je bila sodelovanje, ne pa le rezultati, kar je zagotavljalo, da so bili vsi otroci vključeni in so lahko uživali v športu, ki jim je najbolj všeč.